archív aktualít rok 2013

Prvý kompletný katalóg produktov a služieb

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

twd katalog 2013Najnovšie vydanie katalógu Trendwood – twd 2013 obsahuje vyše tisíc tovarových položiek rozčlenených na kapitoly Nábytkové kovanie, Stavebné kovanie a Elektronáradie. Katalóg je plný kvalitných riešení pre výrobcov nábytku a interiérov, výrobcov okien a dverí.

Katalóg v pevnej knižnej väzbe formátu A4 má 244 strán. Na záver je index celého sortimentu. Kapitola Nábytkové kovanie má takmer 100 strán, na ktorých sú predstavené závesy nábytkové, výsuvy zásuvkové, výklopné dvere, nohy – podnože – kolieska, kovanie na posuvné dvere, drôtený program, zámky, doplnky vstavaných skríň, svietidlá, spojovací materiál, nábytkové príslušenstvo.

Kapitola Stavebné kovanie je umiestnená na približne 90 stranách a uvádza detaily celoobvodového kovania Siegenia, kovanie na vchodové dvere, kľučky, interiérové dvere, samozatváracie a panikové kovanie, motorické dverové systémy, vetráky, okapnice, prahy, tesnenie, stavebnú chémiu, materiál na terasy a fasády.

Kapitola Elektronáradie, ktorá má 40 strán, uvádza základné typy elektrických vŕtačiek, brúsiek, fréziek, hoblíkov, elektrocentrál, teplovzdušných pištolí, zváračiek plastových rúr. Zaradené je aj ručné náradie: skrutkovače, vrtáky, frézy, brusné kotúče, vrtáky na konfirmáty, pílky na drevo – vrátane stojanov, súpravy montážnych kľúčov, pištole na tuby upevňovacej chémie a iné doplnky remeselníkov.

Katalóg nadväzuje na rozsiahle katalógy 16 renomovaných výrobcov predstaveného sortimentu. Stáva sa užitočnou pomôckou pre dennú prax vo výrobných dielňach a firmách. K odberateľom sa katalóg dostáva v týchto dňoch prostredníctvom siete obchodných zástupcov.

Katalóg Trendwood – twd 2013 si môžete prezrieť TU.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina