aktuality

Rok před zahájením veletrhu LIGNA rezervováno 80 % plochy

Ligna 2023
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Organizátoři předního světového veletrhu pro dřevozpracující průmysl, Deutsche Messe AG a Asociace výrobců dřevoobráběcích strojů (VDMA Dřevoobráběcí stroje), ohlásili koncem května 2024 vynikající stav rezervace – a to jak co do počtu přihlášených firem, tak výstavní plochy.

„Na konci období zlevněných předčasných registrací, přesně rok před LIGNA 2025, bylo rezervováno již 80 procent čisté plochy pro stánky – na základě celkové plochy LIGNA 2023,“ říká Stephanie Wagner, vedoucí LIGNA při Deutsche Messe. „Na seznamu máme také téměř dvě třetiny společností vystavujících v roce 2023. Tato čísla ukazují, že oddanost vystavovatelů vůči LIGNA zůstává výjimečně vysoká, i když průmysl v současné době prochází těžkými časy,“ dodala Stephanie Wagner.

Kromě hlavních lídrů z Německa, Itálie, Rakouska, Turecka a Španělska se na jubilejní 50. ročník LIGNA v hojném počtu přihlásili také vystavovatelé z Asie, zejména z Číny a Japonska.

VDMA Dřevoobráběcí stroje považuje současný stav rezervací a velmi dobrou skladbu přihlášených  firem na veletrh za mimořádně důležitý znak odhodlání oboru najít jednotnou cestu z krize. Dr. Bernhard Dirr, výkonný ředitel VDMA Dřevoobráběcí stroje ve Frankfurtu nad Mohanem uvedl: „V současné době jsme na nejnižším bodě prudkého hospodářského poklesu. Jednomyslný závazek registrujících se společností k nadcházející LIGNA zdůrazňuje očekávání, že se věci nejpozději do roku 2025 zlepší a že se v LIGNA bude projednávat mnoho nových zakázek.“

Přední světový veletrh pro dřevozpracující a dřevozpracující průmysl LIGNA oslaví v roce 2025 své 50. výročí. Představuje celou řadu produktů a služeb pro primární a sekundární dřevozpracující průmysl – nástroje, stroje a systémy pro zakázkovou i hromadnou výrobu, povrchovou technologii, výrobu dřevěných panelů, pilařskou techniku, energii ze dřeva, strojní součásti a automatizační techniku, ale i stroje a systémy pro lesnictví.

Zdroj: TZ LIGNA

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina