aktuality

Aukce použitých strojů ze švýcarské nábytkářské dílny

Surplex
Vzhledem k uzavření provozu švýcarské nábytkářské dílny mají zákazníci možnost zakoupit její stroje prostřednictvím průmyslové aukční síně Surplex. Foto: archiv Surplex
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Přes platformu Surplex.com mají zájemci možnost vydražit dřevoobráběcí stroje. Aukce kvalitních dřevoobráběcích strojů ze švýcarské nábytkářské dílny končí 22. 05. 2024.

V globální ekonomice hraje dřevařský průmysl, zejména výroba nábytku, velkou roli. Velký význam má zejména velmi těsný vztah s tradičním řemeslným uměním. V tomto sektoru se pracuje mimo jiné s velmi kvalitními materiály, z nichž se vyrábí trvanlivý a esteticky líbivý nábytek, který nalézá využití jak v soukromí, tak v komerční sféře. Poptávka po nábytku zhotovovaném na míru přitom zajišťuje inovace v oblasti designu a technik výroby.

Pořizování moderních a výkonných strojů je důležité, aby se vyhovělo aktuálním požadavkům a zároveň byla zachována ekonomická rentabilita. Do popředí se zde stále více dostává také udržitelnost. Díky ekologickým materiálům a efektivnějším výrobním metodám se zmírňuje ekologická stopa a přistupuje se na preference spotřebitele. K tomu však není vždy třeba pořizovat nové stroje. I použité stroje představují dobré řešení, jak si mohou podniky vylepšit svůj výrobní park. Pořízení použitých strojů je většinou z hlediska nákladů výhodnější a přispívá k udržitelnosti.

Aukce švýcarské nábytkářské dílny zde skýtá dobrou příležitost pro všechny z oboru k vydražení použitých strojů, které jsou jinak z důvodu vysokých pořizovacích nákladů hůře dostupné. Na základě uzavření provozu jde do aukce přes 200 položek. Každý zájemce si vybere – od velmi kvalitních strojů až po dílenské příslušenství. Stroje, které se na konci aukce neprodaly, lze pak zakoupit přímo. K nejdůležitějším položkám patří:

  • olepovačka hran se zpětným vedením IMA Novimat/I/R75/950/L20
  • lakovací linka CEFLA MITO 2P
  • širokopásová bruska HEESEMANN MFA IMPRESSION-130
  • velkoplošná formátovací pila HOLZMA HPP 300/43/43 PROFILINE
  • CNC obráběcí centrum HOMAG OPTIMAT BOF 612/34/13/2 K

Položky se nacházejí ve třech různých lokalitách ve Švýcarsku a lze si je prohlédnout 21. 05. 2024 po předchozí dohodě. Kromě toho je možná 3D prohlídka, která umožňuje virtuální obhlédnutí strojů a detailní pohledy na ně.

Společnost Surplex se etablovala jako internetový aukční dům, který se specializuje na prodej použitých strojů. Na základě důkladné znalosti oboru a více než dvou desetiletí zkušeností podporuje společnost Surplex zákazníky z celého světa při efektivním nákupu a prodeji strojů. Pro podnik je charakteristický spolehlivý a vícejazyčný zákaznický servis, který zahrnuje různé služby.

Více informací na www.surplex.com.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina