aktuality

XYLEXPO 2024 ožívá…

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

S dvěma stovkami registrací na celkovou výstavní plochu 20 tisíc metrů čtverečních ožívá akce Xylexpo 2024. Haly 1 a 3 na výstavišti Fieramilano Rho představí současné i budoucí technologie a tisícům italských a mezinárodních návštěvníků nabídnou příležitost aktualizovat, porovnávat různá řešení a plánovat své investice.

Registrační kampaň bude pokračovat i v dalších měsících, aby se výstava dále rozšířila a reagovala na všechny výrobní potřeby pestrého dřevozpracujícího průmyslu.

„Přípravy na další ročník – naplánovaný na FieraMilano-Rho od 21. do 24. května 2024 – probíhají v období velkých zmatků pro odvětví, které po ‚šťastném‘ období pro objednávky a výnosy vykazují známky obav, pravděpodobně přehnané, o krátkodobé až střednědobé perspektivy,“ prohlásil Dario Corbetta, ředitel výstavy.

Toto prohlášení odráží údaje o italském trhu za období leden–červenec – nejnovější údaje zveřejněné italským statistickým institutem Istat a zpracované společností Acimall – ukazující, že export přesáhl 1 miliardu eur, což je o 9 % více, než kladný výsledek z roku 2022. Spojené státy, Německo a Francie nadále zajišťují „trvalou“ poptávku s globálním trendem, který zůstává v zásadě pozitivní, což potvrzuje i růst italského dovozu (+3,6 %, v celkové hodnotě 156 milionů eur).

„Věříme, že Xylexpo, navzdory současnému přechodnému období, bude pro každého, kdo hledá vysokou viditelnost na italském a mezinárodním trhu, opět příležitostí, kterou si nesmíme nechat ujít,“ uzavřel Corbetta.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina