technológie

Dudr Tools přiveze na WOODTEC pilové pásy špičkové kvality i vize, jak je nejlépe vyrobit

Technologie_DudrTools
Ilustrační foto: archiv Dudr Tools
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Společnost Dudr Tools patří k předním výrobcům pilových pásů na světě a v rámci svých obchodních aktivit vyráží na veletrh WOODTEC, aby zde představila nejen své špičkové výrobky, ale také individuální přístup ke každému zákazníkovi a inovace ve vývoji svých vlastních strojů.

Rodinná firma sídlící nedaleko Zlína vyrábí už třicet let pásy a poskytuje servis a poradenství dřevozpracujícím firmám, od nejmenších domácích kutilů až po špičkové firmy zpracovávající stovky kubíků dřeva denně, a to nejen v Česku, na Slovensku, ale také v dalších 40 zemích světa.

Současná komplikovaná situace na trhu byla ale pro Dudr Tools impulsem pro další rozvoj a posílení obchodních aktivit směrem k novým, převážně evropským zákazníkům. Díky účasti na německém veletrhu LIGNA se podařilo firmě získat zajímavé příležitosti a pustit se do práce na rozšiřování portfolia svých zákazníků.

Proto si také od účasti na veletrhu v Brně slibuje tato společnost další možnost prezentovat své produkty, navázat nové obchodní kontakty a v neposlední řadě také získat zpětnou vazbu od návštěvníků výstaviště. Ve svém stánku by rádi zaujali nejen výstavou pilových pásů, ale i brusek Kohlbacher a také vlastním know how při výrobě úzkých kmenových pilových pásů.

Snaha o dosažení nejvyšší kvality pilových pásů přivedla firmu Dudr Tools postupně i k vlastnímu vývoji strojů tak, aby splňovaly nejnáročnější parametry moderních provozů s cílem ulehčit práci pracovníkům firmy a přinést na trh ty nejdokonalejší nástroje. Představit vize v této oblasti bude také jedním z cílů účasti na WOODTECu.

Pokud se chystáte navštívit stánek Dudr Tools, naleznete jej v hale Z na pozici č. 048 a budete mít sami možnost přesvědčit se, jak velký důraz kladou v této firmě na spolehlivost, důvěryhodnost a porozumění potřebám a požadavkům zákazníků.

Více o firmě na www.dudr.cz.

Kontakty:

Dudr Tools s.r.o.
Sazovice 267
763 01 Sazovice
tel.: +420 776 566 890
e-mail: info@dudr.cz
www.dudr.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina