technológie

ROJEK představí v Brně na WOODTECu novou řadu klasických profesionálních dřevoobráběcí strojů

Technologie_Rojek
Formátovací pila PF 400 S z inovované modelové řady INDUSTRY 9. Foto: archiv ROJEK a.s.
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Společnost ROJEK a.s. jako již tradiční vystavovatel veletrhu WOODTEC, představí na svém stánku téměř kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů i tepelné techniky. Novinkou budou letos poprvé v ČR vystavené klasické profesionální dřevoobráběcí stroje ROJEK s NC řízením.

Jedná se o nejprodávanější formátovací pilu PF 400 NC s programovatelným řízením pravítka šíře řezu, naklápěním a zdvihem pilových kotoučů.

Další novinkou bude programovatelné naklápění a zvedání vřetene spodní frézky FSN 550 A NC. Dále pak kombinovaná srovnávací a tloušťkovací frézka SP 410 NC s motoricky zvedaným stolem s digitálním odměřováním tloušťkovací frézky a spirálovým válcem MBM.

Novinkou je také tloušťkovací frézka RFT 630 vybavená motorickým zdvihem stolu s programátorem a plynulou regulací posuvu materiálu, který zajišťuje frekvenční měnič.

Výčet novinek dřevoobráběcích strojů ROJEK uzavírá srovnávací frézka RFS 510, která bude vybavena horním ovládacím panelem a výkonem motoru 7,5 kW.

Všechny tyto novinky ROJEK budou v novém průmyslovém designu v barevné kombinaci tmavě šedé se žlutou, která je v logu ROJEK.

Tyto novinky byly se zájmem představeny již na veletrhu DREMA v Polské Poznani.

Expozice ROJEK na veletrhu DREMA 2023 v Polské Poznani. Foto: archiv ROJEK a.s.

Tepelná technika

Další vystavované novinky budou z tepelné techniky ROJEK, kde bude nově vystavena kompletní řada automatických peletových kotlů ROJEK KTP 20-49 PELLET s možností ručního přikládání dřevních paliv. Tato možnost kombinace automatického a ručního režimu je velmi praktická pro nezávislost na používaném druhu paliva.

Tyto kotle jsou ve vyšších výkonech vhodné pro vytápění truhlářských dílen, provozoven a bytových domů.

Pro domácí kutily a výrobce bude představena doplněná hobby řada lehkých dřevoobráběcích strojů KDR, ze které si vybere každý kutil.

Stroje a kotle ROJEK vlastní konstrukce jsou vyvíjeny nejmodernějším konstrukčním systémem Solid Works a vyráběné na nových výrobních CNC technologiích.

Nejen výše uvedené, ale i další stroje Vám představíme a předvedeme na veletrhu WOODTEC (10.–13. 10. 2023) v našem stánku č. 006 v pavilonu Z.

Kontakty:

ROJEK prodej, spol. s r. o. - logo

ROJEK a.s.
U Kapličky 1055
517 41 Kostelec nad Orlicí
Jiří Ladman – specialista prodeje
tel.: +420 494 339 126
mob.: +420 731 421 894
e-mail: ladman@rojek.cz
www.rojek.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina