aktuality

Získejte volnou vstupenku na FOR INTERIOR – 19.  veletrh nábytku, interiérů a bytového designu

Navštivte veletrh FOR INTERIOR
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Hledáte novinky a inspiraci pro váš interiér? Přijďte na největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků – FOR INTERIOR! Tento prestižní veletrh se koná od 19. do 23. září 2023 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Co vás na FOR INTERIOR čeká? Kromě široké nabídky produktů pro váš domov budete mít možnost sledovat aktuální designové směry a inovativní produkty. Trendy v interiérovém designu se neustále mění, a proto je tento veletrh skvělou příležitostí zůstat v obraze.

Na veletrhu uvidíte nejen sedací soupravy, postele a nábytek z různých materiálů a v různých stylech, ale také osvětlení, textilie, dekorace a další prvky, které ovlivňují atmosféru vašeho domova. Nebude chybět ani kuchyňské zařízení a praktické doplňky.

Můžete se těšit na prezentace expozic, které vás inspirují a ukážou vám, jak skloubit různé prvky do harmonického celku. Bez ohledu na váš osobní styl a preference určitě najdete na FOR INTERIOR něco, co vás osloví.

Kromě vystavených produktů budete mít také možnost konzultovat své interiérové nápady či návrhy s odborníky. Získáte praktické rady a odpovědi na vaše dotazy, což vám pomůže při plánování a vytváření útulného a stylového domova.

Souběžně  bude probíhat stavební veletrh FOR ARCH, což vám umožní seznámit se i s komplexní nabídkou stavebních materiálů, zařízení a dalších prvků souvisejících s tématem.

Zažijte jedinečnou a obohacující atmosféru veletrhu FOR INTERIOR a najděte inspiraci pro váš vlastní domov. Těšíme se na vás!

Pokud máte zájem o bezplatnou česnou vstupenku, vyplňte formulář na níže uvedeném odkazu a stiskněte tlačítko POKRAČOVAT. Po registraci obdržíte e-mail s čestnou vstupenkou. Tento e-mail si vytiskněte a odevzdejte u vstupu – nemusíte k pokladnám!

Čestná vstupenka

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina