materiály

Nová ABS hrana Alu Gold Gloss

Materialy_Ostermann
Nová ABS hrana Alu Gold Gloss: perfektní pro desky ve zlaté barvě nebo jako akcentová hrana k velice světlým nebo tmavým uni. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Ať už na světle, úchytce nebo dřezu a baterii v kuchyni… ve výrobě interiérového vybavení můžeme vidět čím dál víc zlatých detailů. A ty se někdy mohou opravdu blýskat. Díky nové ABS hraně Alu Gold Gloss mohou truhláři/stolaři použít vhodné akcenty i na nábytkové hraně.

Metalické efekty jsou ve výrobě nábytku a interiérového vybavení právě in. Abyste mohli použít odpovídající akcenty i na hraně, má od teď Ostermann ve svém sortimentu novou ABS hranu Alu Gold Gloss. Ta je opatřena velice tenkou hliníkovou vrstvou a dodává se v rozměrech 23, 33, 43 a 100 x 1 mm. Neobvyklý efekt a prvotřídní vzhled je výsledkem lesklého povrchu s vysokým leskem. U nové hrany se jedná o ABS hranu s vrstvou z pravého hliníku, která se dá snadno obrábět stejně jako klasické ABS hrany.

Truhláři/stolaři, kteří by chtěli použít tuto novou hranu jako akcentovou, ji dostanou už v nejmenším množství od 1 metru a rychlostí tak typickou pro Ostermann. Objednávky skladového zboží, které dorazí do 16 hodin, odesíláme totiž ještě ten samý den. Další informace o nové hraně najdou řemeslníci též po zadání „#Highlights08“ do vyhledávacího řádku na webové stránce Ostermann www.ostermann.eu.

Jak šikovně použít zlaté akcenty
Pokud chcete docílit lesklého efektu, nalepte hranu na desku ve shodném dekoru. Případně se zlatý dekor ve vysokém lesku dá samozřejmě nalepit i jako akcentová hrana na desky uni nebo s dekorem. Skvělou volbou jsou k tomu především matné černé nebo bílé uni desky. V úvahu přicházejí i tmavé dekorované desky s jemnými zlatými prvky. Jestliže je ale cílem o něco decentnější lesk na hraně, uděláte nejlépe, když si v e-shopu Ostermann najdete ABS hrany Alu Gold kartáčovaná nebo Alu Oro Cortez. I u nich se jedná o ABS hrany s vrstvou z pravého hliníku.

Tip od firmy Ostermann
Pro oživení lesklého povrchu hrany před expedicí vyrobeného nábytku do vysokého lesku doporučují odborníci Ostermann použít čistič REDOCOL greenline Finish 61. Tento biologicky odbouratelný a velice ekologický čistič je určen i na choulostivé povrchy jako akrylát a beze šmouh odstraní dokonce i mastné nebo silikonové nečistoty.

Kontakty:

ostermann-logo-rp-cz1

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina