aktuality

Únorový Meeting Point poradí podnikatelům s vývozem do více než 60 zemí světa

Meeting Point na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Foto: Ondřej Baše
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Ve dnech 20. a 21. února proběhne v Praze proexportní Meeting Point CzechTrade. České firmy zde mohou konzultovat své zahraniční obchodní záměry s řediteli z 52 zahraničních kanceláří, kteří poskytují firmám servis pro více než šedesátku států.

Akce se uskuteční v Jižním sálu 3 pražského Kongresového centra. V nabídce zemí jsou letos nově Filipíny, Arménie, Katar a země Střední Ameriky a Karibiku, jako Dominikánská republika, Kostarika, Panama nebo Guatemala. Účastníci se mohou zdarma přihlásit až na pět půlhodinových konzultací. Přítomni budou také odborníci z Klientského centra pro export a Design Centra CzechTrade.

Na Meeting Point CzechTrade každoročně přichází jednat téměř 400 českých firem. Ředitelé zahraničních kanceláří během 30 minut poskytnou expertizu k rozvoji byznysu v zahraničí, zhodnotí reálné šance zahraniční expanze a doporučí, jak nejlépe postupovat.

„Jde o jednu z nejdůležitějších akcí roku pro podporu internacionalizace českých firem. Konzultace s našimi odborníky na jednom místě jsou skvělou příležitostí, jak získat cenné informace, které nejsou dostupné z žádných jiných zdrojů. Vzhledem k bohatým zkušenostem zahraničních kanceláří na daném trhu firmy řeší konkrétní investiční i exportní příležitosti, možnosti propojení s vhodnými obchodními partnery, ale také způsob komunikace, který je pro každý trh specifický,“ říká o akci Radomil Doležal, generální ředitel CzechTrade.

Akce je zdarma.

Další podrobnosti ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina