aktuality

Medzinárodná konferencia o drevostavbách

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Formou platformy B2B sa uskutoční International Forum Holzbau 1. decembra 2022 v Innsbrucku. Popri osvedčenom spôsobe priameho stretnutia budú 26. ročník konferencie realizovať aj on-line. Znamená to, že po registrácii na podujatie a výbere obchodných partnerov bude účastník zaradený do programu, kde mu oznámia časový priestor na diskusiu, na možnosť rokovania s vybranými účastníkmi cez https://forum-holzbau.com/IHF/.

Prihlásený účastník má možnosť stretnutia (priameho alebo on-line) s kooperačným partnerom v sektore drevostavieb. Témy sú určené spracovateľom dreva na spoluprácu s ostatnými firmami v odvetví, projektantmi, inžiniermi, architektmi, remeselníkmi, pedagógmi, partnerskými drevostavbárskymi firmami. Po prihlásení organizátori vopred pripravia koordinačné stretnutia s časovým programom. Spoločná platforma drevostavieb pomôže pri vstupe výrobcov na medzinárodný zahraničný trh a najmä spoznať nové výrobné procesy a produkty.

Medzinárodná konferencia umožní po registrácii záujemcu vstup na plenárne zasadnutie a workshopy, na veľtrh a prezentačné stánky konferencie. Táto forma na diaľku má pre účastníkov výhodu v tom, že nemajú cestovné náklady, ušetria čas a budú menej neprítomní v práci. Konferencia začína o 8:15, diskusné fórum bude od 13:15 do 18:30 hod.

Po priamej registrácii dostanú prihlásení aj prehľad účastníkov. Na výstavke je prihlásených 59 prezentácií. Najviac bude z Rakúska – 10, z Nemecka 8, Talianska 5, Švajčiarska 5 (aj z Českej republiky 2, zo Slovenska 1). Predstaví sa 18 výrobcov materiálov z dreva, 7 dodávateľov stavebných komponentov (vrátane stavebnej chémie) a 9 konzultantov. Účastníci môžu sledovať diskusné fórum zúčastnených predstaviteľov jednotlivých výrobných, obchodných a konzultačných organizácií. Priamu účasť možno rozšíriť na 3 dni (30.11. – 2.12.2022) s účasťou v 4 blokoch prednášok a 4 sprievodnými podujatiami.

Predchádzajúca konferencia sa uskutočnila v roku 2019 za prítomnosti 2450 účastníkov klasickou formou. Odborné podujatie je zaradené do bloku International Wood Construction Conference v Innsbrucku pod záštitou obchodnej komory WKÖ Tirol.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina