aktuality

Vyšla publikace NÁBYTEK & MATERIÁLY

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Klastr českých nábytkářů ve spolupráci s designérkou Ivou Bastlovou vydal třetí díl ze své řady vzdělávacích publikací s názvem NÁBYTEK & MATERIÁLY. Zatímco předchozí dva díly (NÁBYTEK & MARKETING a DESIGN & NÁBYTEK) byly určené hlavně výrobcům nábytku, případně interiérovým a produktovým designérům, třetí díl je určen především koncovým uživatelům.

Formou ilustrativních fotografií se stručným doprovodným textem přináší ucelený přehled materiálů používaných v nábytkářské výrobě, a to jak klasických, tak i moderních, základních i dokončujících. Podrobněji rozvedeno je zde také materiálové provedení některých exponovaných částí nábytku, jako jsou čelní plochy, pracovní desky nebo obklady za pracovní desky.

Publikace v podobě 40stránkové brožury je psána jednoduchou, čtenářsky srozumitelnou formou s důrazem na názorné fotografie popisovaných materiálů, kterých je zde více než 50.

Brožura vyšla v rámci projektu Rozvoj Klastru českých nábytkářů III v programu OPPIK Spolupráce-Klastry, a to jak v tištěné, tak v elektronické podobě. Ve formátu pdf si ji (stejně jako oba předchozí díly) můžete stáhnout ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina