materiály

Tmavý charakter s faktorem blahodárného účinku

Materialy_Ostermann
Výsledkem kombinací povrchů a materiálů v tmavých barevných odstínech jsou prostory, kde se člověk dobře cítí. Nábytkové hrany, které ladí, najdete ve firmě Ostermann. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Zatímco někteří u nábytku cíleně sázejí na světlé veselé barvy, jiní dávají přednost tmavým povrchům. Ty nejlépe vyniknou v elegantní kombinaci materiálů. Ostermann, specialista na hrany, k tomu představuje nábytkové hrany, které ladí.

Aby nábytek s tmavými tlumenými barvami nepůsobil nikterak nudně, nabízí se vzájemná kombinace nejrůznějších materiálů, resp. imitace materiálů. Výrobci desek tady nabízejí širokou paletu povrchů v imitaci dřeva, betonu, kamene nebo kovu. V kombinaci s vhodnými uni barvami je výsledkem nový vzhled kuchyně, koupelny a obývacího pokoje. Specialisté na hrany z firmy Ostermann si právě kvůli tomu prohlédli tuto širokou paletu dekorů desek a nyní k nim doporučují jednotlivé hrany sladěné v dokonalém mixu. Všechny informace o představených hranách najdou truhláři/stolaři též po zadání výrazu „#Highlights04“ na webové stránce Ostermann www.ostermann.eu.

Tmavé dřevodekory
Pro obzvlášť elegantní kusy nábytku v imitaci tmavého dřeva radí odborníci Ostermann použít ABS hranu Jilm Tossini tmavě hnědá s její velmi decentní hrou barev. Kdo preferuje světlejší základní odstín a trochu více kontrastů u žilkování, nabízí se mu atraktivní alternativa v podobě ABS hrany Dub Gladstone tabákový. Stejně tak kontrastní, avšak o trochu tmavší je ABS hrana Flamed Wood s žíhanou imitací dubu.

Silný dojem: Beton a ocel
Dřevodekory dokonale doplňují industriální imitace betonu nebo ocele. Pro povrchy betonu doporučují specialisté na hrany ABS hranu Beton Chicago tmavě šedá. S teplým, homogenním základním odstínem lze vytvářet velmi rozmanité kombinace. To samé ostatně platí i pro ABS hranu Ocel tmavá hladká. Decentní dekor je zcela v duchu trendu výrazných imitací kovu, v ploše ovšem působí poněkud chladněji.

Ultramoderní dekory kamene
Dynamické zabarvení dekorů věrně imitujících kámen vnáší do jinak monochromního vzhledu nezbytnou dynamiku. Světlejší kontrasty nabízí ABS hrana Magma Granit šedá s jejími smetanově žlutými částicemi trochu větších rozměrů. Proto o něco tlumenější přichází ABS hrana Keramika Tessina terra, u níž se světle šedé, jemně béžové a tmavé odstíny drží v rovnováze. Kdo by chtěl zůstat výhradně jen ve spektru tmavých barev, měl by sáhnout po ABS hraně Pietra Grigia černá s její imitací mramoru v jemném matu s kapkou tenkých, světlých žilek.

Základ: tlumené uni barvy
Jako základní barvy pro nespočet dekorovaných povrchů vybrali odborníci Ostermann ABS nábytkové hrany kovová černá mikrostruktura, resp. grafitově šedá mikrostruktura. Tento jemně matný a měkce působící povrch hran nabízí dokonalou scenérii pro zmíněné dekorované hrany.

Objednáno. Zabaleno. Odesláno.
Ostermann dodává ABS nábytkové hrany již od 1 metru. Zboží, které máme skladem, objednané do 16 hodin odesíláme ještě ten samý den. Potřebujete lepidlo nebo čističe pro obrábění hran? I ty má Ostermann v nabídce.

OSTERMANN na všechny hrany

Kontakty:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina