aktuality

Firemní nákupy se dělají na merXu

MerXu
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Po dlouhé pauze byly nedávno proběhlé veletrhy zklamáním nejen pro vystavovatele, ale i návštěvníky. Potvrdilo se tak, že digitalizace obchodu se díky covidu urychlila. V krizi dodavatelů, kterou s sebou pandemie přinesla, se musely firmy začít rozhlížet po nových dodavatelích v online světě. Firmě houfně začaly budovat e-shopy a komunikovat virtuálně. Od počátku pandemie se dařilo hlavně těm, které byly připravené.

Velkým pomocníkem v tomto velkém kroku je novinka pro všechny firmy, nejen pro dřevozpracující a nábytkářské – merXu. MerXu je novým, 100% online, evropským trhem, kde se mohou prezentovat firmy z různých oborů a navazovat dlouhodobé partnerství. MerXu sdružuje desítky tisíc firem na jednom místě a nabízí se všemi komunikaci v místních jazycích. Snadno tak spolu mohou komunikovat obchodní partneři z různých zemí. Pokud firma začne obchodovat na merXu, nemusí se věnovat tvorbě vlastního e-shopu v různých mutacích, budování skladů v dalších zemích, řešit legislativu, nebo marketing.

Ukazuje se také, že jistota dodávek materiálu, jeho dostupnost a dobrá cena převažují nad osobním vztahem, kterým se dlouho oháněli zastánci klasických veletrhů. Dobré vztahy s dodavateli jsou určitě důležité, pokud ale dodavatel nemá materiál, nebo nedokáže jeho cenu udržet v akceptovatelném rozmezí, je přátelský vztah v byznyse k ničemu.

MerXu je důstojným nástupcem klasických veletrhů, jejichž význam ztrácí na síle. Veletrhy určitě neskončí, stejně jako nepřestaly fungovat kamenné prodejny nástupem e-shopů. Jak se mění požadavky trhu, tak vznikají další cesty pro jeho fungování. MerXu je skutečným lídrem v této nové době v rámci Evropy.

Neméně zajímavé je i ekonomické hledisko, kdy vidíme, kolik stojí jednorázová prezentace firmy na veletrhu v porovnání s bezplatnou registrací a prodejem na mezinárodním tržišti merXu.

Digitální obchodování firem tak jasně převzalo žezlo od svých předchůdců. S novými pravidly, která se stala standardem v našich životech, toho mnoho nesvedeme, proto se musíme zaměřit na to, co změnit můžeme. Začít obchodovat moderně, mezinárodně a opravdu výhodně.

Materiál a vybavení je totiž levnější, než si myslíte. Pokud víte, že firemní nákupy se dělají na merXu.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina