materiály

Nové ABS hrany pro téměř 800 dekorů

Ostermann
Aby firma mohla řemeslníkům nabídnout co největší rozmanitost, má nyní Ostermann ve svém programu nové hrany k bezmála 800 dekorů. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

V posledních týdnech Ostermann výrazně rozšířil svou unikátní rozmanitost v segmentu ABS dekorativních hran. Ve svém sortimentu tak má nové ABS hrany k bezmála 800 dekorů od různých výrobců desek. Hrany dodává již od délky 1 metru a v libovolné šířce až do 100 mm.

Na digitálních jarních veletrzích představila celá řada firem své odhady pro trendy v oblasti interiérového zařízení a vhodné dekory, barvy a struktury povrchů. Závěr: U reprodukcí dřeva bude i nadále záležet na přirozenosti a realistických strukturách. V návrzích prostorů, které jsou řešeny se stále větší flexibilitou, jsou s oblibou kombinovány harmonické dřevodekory s barevně sladěnými, občas výraznými dekory kamene nebo fantazijními dekory. Aby mohla firma Ostermann poskytnout řemeslníkům pro výrobu žádaného nábytku co největší rozmanitost, nabízí nové ABS hrany s těmito dekory ve všech stupních lesku – od matu až po vysoký lesk. Všechny informace k tomu najdete po zadání výrazu „#Highlights09“ na stránce www.ostermann.eu.

Dřevodekory všech podob
Nové ABS hrany byly přiřazeny nejen k všeobecně oblíbeným dekorům dubu, ale i k celé řadě povrchů jiných dřevin. Zmínit musíme zejména reprodukce jehličnatých dřevin, jako smrk nebo pinie. Novinky najdeme ale i u klasických dřevin, jako je buk, jasan, jilm či mahagon. A protože pro Ostermann rozmanitost nekončí u klasiky, má ve svém sortimentu různé ABS hrany k povrchům v imitaci ořech, hruška, třešeň nebo oliva.

Vždy svůj k svému: Dekory kamene
V moderních světech bydlení jsou s oblibou kombinovány přírodní povrchy dřeva s výrazně půvabnými a barevně dokonale sladěnými dekory kamene. Stejná poptávka je i po přirozených reprodukcích a imitacích s fantazijními prvky. Ostermann pro ně má ve svém sortimentu mnoho ABS hran s povrchem břidlice, granitu, mramoru a vápence. Kdo preferuje obzvláště design, najde u nás také řešení v imitaci betonu, terrazza a mozaiky.

Reprodukce materiálů plné fantazie
Právě teď jsou v kurzu textilní povrchy nebo povrchy, které jako textil vypadají. Do našich domovů vnášejí „novou útulnost“. Řemeslníci, kteří by chtěli tento žádaný vzhled realizovat na nábytku, najdou ve firmě Ostermann ABS hrany s textilními dekory nebo imitaci lnu. Další oblíbené dekory, které se objevují na povrchu nábytku, jsou hrubá omítka nebo rez. A i k těm u nás máme vhodné hrany.

Rozmanitost – i na dotek
A protože je čím dál důležitější, jak na dotek vnímáme i úzkou plochu nábytkové desky, máme ABS hrany s vhodnou strukturou. Vedle matně působících hladkých hran a variant s klasickým povrchem miniperlička neustále přibývají novinky se strukturou dřevěných pórů, dřeva, kamene a textilu.

OSTERMANN na všechny hrany

Kontakty:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
fax: +420 255 717 373
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina