materiály

Interaktívne podujatie Blum na veľtrhu interzum

Blum_Connects
"Blum CONNECTS" je vlastný interaktívny svet plný pohyblivých myšlienok s aktivitami na medzinárodných trhoch, s digitálnymi podujatiami a priamou komunikáciou. Inovácie produktov si môžete vyskúšať interaktívne z pohodlia domova alebo kancelárie. Foto: archív Blum
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Aj v týchto bláznivých časoch zostáva jedna vec rovnaká: Blum je tu pre vás, aj na veľtrhu interzum 2021. Spája analógovo a digitálne, globálne a lokálne, ako aj osobne pod heslom “Blum CONNECTS”.

Zákazníci spoločnosti Blum majú možnosť osobne sa porozprávať a vymeniť si názory na inovácie, dizajnové trendy a šikovné nábytkové riešenia: osobný dialóg je pre nás dôležitou firemnou hodnotou, preto ponúkame digitálne stretnutia v malom meradle a ponuku dopĺňame aj haptickými zážitkami a vyskúšaním našich výrobkov priamo na mieste, kde je to možné. Takto chceme, aby bol interzum interaktívny a inšpiratívny aj v tomto špeciálnom roku.

MERIVOBOX – platforma zásuvkového systému ponúka množstvo variantov s konzistentným spracovaním. Minimalistický dizajn a systém viacerých ocenených zásuviek tak zjednodušuje výrobné procesy a zvyšuje efektivitu výroby.

REVEGO – riešenie pre flexibilné využitie priestoru
Veľké nábytkové čelá môžu v prípade potreby zakryť kuchynské linky alebo celé obytné priestory: nové pocket systémy REVEGO umožňujú úplne nové možnosti dizajnu s vysokou mierou komfortu pohybu a jednoduchého plánovania a inštalácie.

Blum_Connects_2

Správne kovanie pre aktuálne nábytkové trendy
Spoločnosť Blum predstavuje riešenia pre moderný dizajn. Nábytok s wow efektom – to chce umožniť Blum so svojím kovaním pre výklopy, dvere a výsuvy. Zákazníci vyskúšajú, aké dizajnové trendy v súčasnosti formujú konštrukciu nábytku a ako na ne výrobca kovania reaguje svojím sortimentom. Neustále pokračuje spoločnosť Blum vo vývoji: okrem výklopu AVENTOS HK top, ktorý predstavila na veľtrhu interzum 2019, doplní v budúcnosti rodinu AVENTOS top ďalším kovaním AVENTOS HF top, HS top a HL top, ponúkajúcich mnoho výhod a vlastností preberajúcich z AVENTOSu HK top.

Blum_Connects

Tieto a mnoho ďalších noviniek si môžete prezrieť po registrácii na: https://www.blum.com/connects/sk.

Blum - logo

Kontakty:

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina