technológie

Když vám zuby doslouží, není třeba ztrácet hlavu…

Vydona
Frézovací hlava StabilHEAD na dveřní falc
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Vydona_StabilHEAD

Systémem StabilHEAD od českého výrobce dřevoobráběcích nástrojů VYDONA potkáváme na trhu již tři roky. Dobře zvolenou konfigurací použitých materiálů se StabilHEAD stal nástrojem s nízkou hmotností, diamantovými břity s vysokou životností a snadno vyměnitelnými tvrdokovovými segmenty. Kvalitní upnutí segmentů zajišťuje opakovatelná výrobní přesnost tvaru a pevnostní šroub.

Vydona

Při vývoji nových nástrojů jsou používány optimalizační výpočtové metody. Nejinak tomu bylo i při hledání správného konstrukční řešení nové řady nástrojů StabilHEAD. Správné řešení bylo prověřeno CFD simulací a strukturální analýzou.

Vydona

Promyšlená koncepce s rychlou výměnou zubů StabilHEAD se nyní může pochlubit vyměnitelnými tvarovými segmenty s diamantovými břity pro zaoblení hran.

Tuto novou funkci ocení zejména výrobci při obrábění falcových i bezfalcových dveří. Samozřejmostí je čistá obrobená plocha provedená v jednom technologickém úkonu bez nutnosti následného zaoblování (srážení) hran a broušení ploch. Podle přání zákazníka lze navrhnout konfiguraci pro horní i spodní falc.

Vydona
Dveřní falc

Systém StabilHEAD lze použít jak na spodních, tak na horních CNC frézkách s upínačem HSK 63F. Velkou předností je materiál těla frézy z lehké tvrzené slitiny hliníku. Výrazné snížení hmotnosti nástroje snižuje zátěž motoru obráběcího stroje a má velký vliv na energetický příkon při jeho rozběhu.

Kvalitní odvod třísek zajišťuje lisovaný tvrdokovový segment s diamantovým břitem. Diamantové břity s větší pracovní plochou k přeostření zaručují dlouhou životnost nástroje. Výměnné segmenty z tvrdokovu lze znovu ekologicky recyklovat u dodavatele (výrobce).

Zaběhnutou koncepcí je použití nástrojů v olepovacích strojích i ve čtyřstranných CNC frézkách.

Vydona

Kontakty:

VYDONA s. r. o.
Pravčice 244
768 24 Hulín
Tel.: (+420) 573 301 361
E-mail: info@vydona.cz
www.vydona.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina