materiály

Objevte možnosti nové EGGER kolekce dekorativních materiálů

Objevte možnosti nové EGGER kolekce dekorativních materiálů
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Každý pracovní den přináší architektům, výrobcům a distributorům nové výzvy. Klíčová je pro ně přitom optimální a včasná realizace jejich projektů a spokojenost zákazníků. Nová EGGER kolekce dekorativních materiálů 2020–22, která nabízí více barevných možností, více sladěných dekorů a více podpůrných služeb, je pro tento účel dokonalým nástrojem. S cílem podpořit své zákazníky v jejich úspěšném podnikání firma EGGER soustavně rozvíjí nabídku, která je nyní díky nové aplikaci přístupná kdekoli a kdykoli.

Dalším rozvojem EGGER kolekce dekorativních materiálů pokračuje specialista na materiály na bázi dřeva v úspěšném příběhu této kolekce, jehož zahájení se datuje v roce 2017. Zaměřuje se přitom především na jedno téma: Spokojenost svých zákazníků. Architekti, výrobci a distributoři dostávají dobře sladěný, kompletní balíček pro výrobu nábytku a návrhy interiérů v duchu nejnovějších trendů.

Firma EGGER zachovává tříletou dobu platnosti kolekce, s téměř 30procentní změnou dekorů, přičemž úspěšné dekory ponechává v sortimentu a doplňuje je o nové trendové dekory, nové autentické povrchové struktury a nové varianty pracovních desek. Poprvé EGGER nabízí sadu sladěných dekorů a materiálů napříč celou kolekcí. To znamená: Všechny dekory Eurodekor jsou k dispozici na dřevotřískových deskách a MDF deskách, lehčených konstrukčních deskách Eurolight, OSB Combiline a laminátech. Sortiment doplňují hrany ve stejných dekorech a povrchových strukturách. „Zůstáváme stále věrni našemu slibu spolehlivosti a kontinuity a jsme také schopni přijmout nejnovější vývoj trendů,“ říká Hubert Höglauer, Head of Marketing and Product Management Furniture and Interior Design.

Firma EGGER rozšířila své služby, díky čemuž jsou její zákazníci připraveni na digitalizaci a moderní, profesionální zákaznické poradenství. S novou aplikací EGGER kolekce dekorativních materiálů mají zákazníci neomezený přístup ke všem informacím o dekorech a výrobcích – kdykoli a kdekoli. Její funkce umožňují dokonalé propojení mezi tištěnými vzorníky kolekce a neustále aktualizovanými digitálními informacemi.

EGGER kolekce dekorativních materiálů 2020–22

•    Spojení dekorů a materiálů napříč celou kolekcí.
•    Téměř 30 procent dekorové nabídky se mění, úspěšné dekory zůstávají v nabídce a jsou doplněny o nové trendy.
•    S novou aplikací EGGER kolekce dekorativních materiálů máte informace o nabídce vždy aktuální.
•    Novinky v oblasti povrchových struktur kladou ještě větší důraz na charakter a autentičnost dekorů: ST32 Feelwood Vintage, ST19 Deepskin Excellent, ST20 Metal Brushed.
•    Nová a rozšířená nabídka dekorů pracovních desek – reprodukce kamene, betonu, kovu, keramiky a dřevodekory; vybrané dekory v nekonečném vzhledu.
•    Rozšířená nabídka pracovních desek: Tenká kompaktní pracovní deska o tloušťce 12 mm a pracovní deska PerfectSense Topmatt s rovnou hranou.
•    Rozšířená nabídka dekorů v řádách PerfectSense Gloss a Matt. Laminát PerfectSense Topmatt je k dispozici pro všechny matně lakované desky.
•    Více než 3 000 variant dekorově sladěných nebo kontrastních hran.
•    Nové verze pro kompaktní desky, s černým, bílým, světle šedým nebo šedým jádrem nebo v řadě zpomalující hoření Flammex.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina