aktuality

Pozvánka na konferenciu OKNO, DVERE A FASÁDY

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

SLOVENERGOokno, združenie slovenských výrobcov a predajcov výplní stavebných otvorov a konštrukcií, dodávateľov súvisiacich komponentov, technológií a materiálov na zabudovanie okien, poriada konferenciu OKNO, DVERE A FASÁDY, ktorá je zameraná na podanie najnovších informácií z oblasti navrhovania, zhotovenia a zabudovania otvorových konštrukcií budov a závesných stien spĺňajúcich platné požiadavky na kvalitu.

Konferencia je určená pre architektov, projektantov, výrobcov, predajcov a developerov pôsobiacich v stavebníctve a uskutoční sa 26. 9. 2019 v hoteli TENIS vo Zvolene.

Odborným garantom je prof. Ing. Boris Bielek, PhD. vedúci Katedry pozemných stavieb SvF STU v Bratislave a čestný člen združenia SLOVENERGOokno.

Účasť na konferencii je podmienená zaslaním prihlášky a úhradou vložného (100 € bez DPH, členovia združenia 50 € bez DPH) do 2. 9. 2019. Ubytovanie si zabezpečuje každý prihlásený účastník individuálne. Účastníci konferencie majú zľavu 15 % na ubytovaní v hoteli TENIS. Prihlášky je potrebné zasielať výlučne elektronicky na e-mail: tajomnik@slovenergookno.sk

Mediálnym partnerom konferencie je Drevársky magazín.

Bližšie informácie o konferencii nájdete TU.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina