materiály

Supermatný odstín Tin Plate do interiéru

Renolit
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Přesná předpověď budoucích designových trendů má zásadní vliv na úspěch výrobků na trhu. Proto společnost RENOLIT nabízí každý rok službu barevného a designového trendu Colour Road. Úzce spolupracuje s barevnými designéry po celém světě, díky čemuž mohou trendoví specialisté značky RENOLIT určit nejdůležitější budoucí barevné variace pro všechny aplikační oblasti. Díky Colour Road mohou být zákazníci firmy RENOLIT o krok napřed před aktuálními designovými trendy. A nejsou to jen samotné fólie, ale doporučení nejvhodnějších barevných kombinací, které v interiéru nejlépe vyniknou. Designéři a výrobci nábytku mají tak k dispozici množství nových podnětů. Jedním z nových odstínů, jenž je výsledkem práce expertního týmu, a který čerpal inspiraci ve zpracovaném kovovém plechu, je supermatný odstín Tin Plate Supermatt.

Design fólie Tin Plate Supermatt byl inspirován průmyslem. Je ztělesněním moderní estetiky a zároveň jednoduchosti. Jeho kovové kořeny utvářejí vitální, organický i klasický vzhled, který volně osciluje od nástrojů na ruční obrábění až k současnému módnímu vzhledu. Matný povrch vytváří zřetelnou hloubku s perspektivním výrazem. Může se použít od městského až po venkovské prostředí, naznačující vnitřní chod stroje, nebo patinu zralého povrchu. “Nálada města“ zachycená v jeho barvě určuje moderní hranici, zahrnující sílu tyčících se budov a chladnou šeď mraků na nebi. Ale jeho zjevná jednoduchost ukrývá designovou dualitu – stejně, jako vypadá městsky chladná, může být i rustikální a neformální, připomínající ručně vyrobené náhradní díly, architektonické prvky a bezstarostný život. Pro interiéry se jedná o odstín, z něhož všechny další odstíny vycházejí. Poskytuje základ, který prochází uvolněně styly a časovými obdobími. Od nábytku přes textil až po natřené povrchy se jedná o klidnou barvu, která je vždy svěží a odpovídající. Móda se často vrací k šedé a současnost není výjimkou, protože tento odstín přitahuje zrak v klasické či jednoduché podobě základního prvku šatníku. Bude vypadat jako tekutina na hladkých tkaninách, třpytit se na kovových šupinkách a v kombinaci s jinými materiály a barvami je výrazná. Rafinovanost barvy spočívá v tom, že se dá snadno kombinovat s pastelovými i veselými barvami, jimž přidává hodnotný význam. Vytváří svěží vzhled s šumivě bílou a vyrovnává syté odstíny. Je silná a nezávislá i samostatně, když nabízí odstín a povrch, který ladí s jakýmkoli podkladem.

Skupina RENOLIT je mezinárodní specialista na výrobu vysoce kvalitních folií, desek a dalších plastových produktů. S více než 30 zastoupeními ve více než 20 zemích a s obratem jedné miliardy euro v roce 2017 patří k absolutní světové špičce.

Kontakt:

RENOLIT Tábor s.r.o.
Farského 888/15
CZ – 390 02 Tábor
e-mail: tabor@renolit.com
www.renolit.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina