reportáže

Komplexní služba v pojetí TRON

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Hledáte pomoc při realizaci liniového osvětlení? Známe Vaše potřeby a splníme Vaše očekávání. Krátká věta: Děláme věci, které fungují, v sobě zahrnuje profesionální péči a poradenství, které spolu se servisem ruční dílny zajistí bezškodný průběh zakázek.

Liniové osvětlení v kombinaci s nepřetržitou linií světla je bezpochyby trendem v současném interiéru. Cest k realizaci je spousta. Amatérské „bastlení“ se zprvu zdá levné, ale může se stát nákladově nejdražší realizací Vašeho života. Na první pohled pak vypadající dražší profesionální servis Vás ochrání před dodatečnými náklady při reklamaci.

Vyhovíme nejnáročnějším požadavkům a zajistíme pro Vaše realizace hladký průběh i náročné kolaudace. Odpovědí na to „jak?“ je rozsah nabízené komplexní péče, která zahrnuje:

1)    Legislativní servis (znalost norem a předpisů)
2)    Poradenství (včetně posouzení vlivu prostředí)
3)    Návrh realizace
4)    Přípravu rozpracované výroby nebo výrobků
5)    Dodávku v dohodnutém čase
6)    Standardní 3, 5 nebo až 7 leté záruční doby
7)    Krytí pojištěním za újmu způsobenou odběrateli

Jistotou TRON jsou jak mnohaleté zkušenosti, tak špičkové technické vybavení, včetně termokamery, integrační koule, spektrálního goniometru. Vybavení, díky kterému Vám v případě požadavku, z TRON dodáme i data pro světelný projekt.

Stylizovaný čtyřlístek v logu TRON bude také pro Vás tím štěstím, které Vás bude provázet spoluprací s firmou, která dělá elektroniku 20 let a pro výrobce osvětlení v Evropě osadí nejvíce LED v České republice.

Základem pro poskytování kvalitního prodejního servisu je vždy kvalitní materiálová základna. TRON je oficiálním distributorem profilů TOPMET, dodavatelem profilů KLUŚ, vlastních profilů TRON, oficiálním distributorem zdrojů MeanWell, LED diod CREELG Innotek, svorkovnic a spojovacího materiálu Wago, optik LEDIL, řízení SUNRICHER, projektovým dodavatelem řízení HELVARTRIDONIC.

TRON stál vždy skryt v pozadí za svými odběrateli, nicméně profesionálové z oblasti elektro instalací znají dlouholeté značky výrobkových linií PROFIOPTIMUM.

Nezbývá nic než doporučit, aby jste vyzkoušeli profesionální servis v oblasti interiérového a exteriérového LED osvětlení firmy TRON také Vy a Vaše firma. Prohlédněte www.tron.cz.

Autor: Ing. Aleš Ingr
Foto: archiv TRON

Kontakt

TRON ELEKTRONICKÉ SOUČÁSTKY, s.r.o.
Karásek 1J, 621 00 Brno-Řečkovice
tel.: +420 541 420 720
e-mail: info@tron.cz
www.tron.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina