reportáže

HRANIPEX, a.s.

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Bez perfektnej hrany by váš nábytok nikdy nebol dokonalý. Len kvalitná a bezchybne zladená hrana s rovnakou povrchovou štruktúrou ako je doska, zaistí dokonalý vzhľad nábytku.

Hranou to nekončí

HRANIPEX – tradičný český výrobca nábytkových hrán s dvadsaťpäťročnými skúsenosťami dodá všetko, čo drevár potrebuje na perfektné dokončenie nábytkových dielcov. Vďaka dokonalým hranám, špeciálnym lepidlám a kvalitným čistiacim prostriedkom môže vyrobiť dizajnový nábytok, ktorý spĺňa svetové štandardy kvality.

HRANIPEX prostredníctvom dvanástich pobočiek po celej Európe predáva svoje produkty do sedemdesiatich krajín sveta a zamestnáva viac než 500 ľudí. Pôvodne rodinná firma si zakladá na tradičných hodnotách, ktoré jej zakladateľ uznával – ide o českú kvalitu, perfektný servis a osobný prístup k svojim zákazníkom.

Môžete sa spoľahnúť na:

  • osobné poradenstvo k celému procesu olepovania nábytkových dielcov priamo u vás
  • rýchlosť vybavenia objednávky, ktorá eliminuje prestoje vo výrobe
  • ponuku 1500 dekorov hrán, medzi ktorými si vyberiete, nech už odoberáte dosky od akéhokoľvek bežného výrobcu
  • doplnkové služby na prianie – výroba atypov v UNI farbách, nános lepidla alebo funkčnej vrstvy, odvíjanie a rezanie hrán z rolky
  • širokú ponuku tavných, kontaktných, montážnych a ďalších lepidiel
  • osobnú asistenciu a pomoc pri olepovaní, výbere a zavedení nového lepidla
  • pestrú škálu čistiacich prostriedkov a ďalšej chémie, ktorú potrebujete pri príprave, samotnom olepovaní a pri finálnom vyčistení nábytku v domácnosti.

Všetko potrebné nájdete a objednáte na stránke www.hranipex.sk, prípadne sa vám budeme venovať osobne na telefónnom čísle +421 43 42 13 500 alebo na kontaktnej e-mailovej adrese: sk-hranipex@hranipex.com.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina