materiály

Kontrastné farby sa objednávajú väčšinou na metre

Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Nový nábytok bude pestrejší. Takto sa dajú zhrnúť aktuálne trendy. Nekombinujú sa odvážne navzájom iba rozličné materiály, ale aj rozličné povrchy a vzory. Pre nákup nábytkovej hrany to znamená: Budú potrebné malé množstvá rozličných hrán. Prípad pre špecialistu na hrany, spoločnosť Ostermann.

Tu kamenný vzor, tam drevený vzor, tu univerzálna plocha v matnom lesku, tam rovnaká plocha, ale v miernom lesku. Pri novom trendovom nábytku sa veselo kombinuje. Na stavbu tohto nábytku potrebujeme vždy malé množstvá rozličných hrán. Tieto sa musia dať rýchlo nájsť a dodať spoľahlivo „just in time“.

Rýchle nájdenie vhodnej hrany

S praktickým rýchlym vyhľadávaním v online shope spoločnosti Ostermann nájdete pomocou iba niekoľkých „kliknutí“ vhodné hrany k povrchom viac ako 70 dodávateľov dosiek. Existuje tu množstvo rozličných univerzálnych hrán v početných rozličných stupňoch lesku a razeniach. Pod tým je možné nájsť 75 rozličných ABS hrán v červenej, 65 ABS hrán v žltej a neuveriteľných viac ako 160 ABS hrán v skupine farieb zelená. K tomu prichádza množstvo melamínových hrán v tých istých farbách.

Hrany v každej dĺžke od jedného metra

Pri väčšine poskytovateľov hrá úlohu minimálne odberné množstvo hrán. Nie bez dôvodu, pretože výdaj malých množstiev znamená vysoké náklady na logistiku. Pritom stolár na presadenie nového nábytkového trendu potrebuje práve malé množstvá rozličných hrán. V spoločnosti Ostermann sú preto k dispozícii hrany už od jedného metra. Logistiku na potrebné uskladnenie, resp. vyskladnenie hrán spoločnosť Ostermann permanentne optimalizuje vďaka dlhoročným skúsenostiam. Výhody pre stolára sú celkom jasné: žiadne zvyškové množstvá, menej zásob na sklade a tým menej viazaného kapitálu, ani nehovoriac o časovej úspore pri ročnej kontrole stavu zásob.

Hrany pre technológiu nulovej škáry od jedného kotúča

Ak sa majú hrany spracovať modernými technológiami s nulovou škárou, podľa možnosti sa požaduje minimálne odberné množstvo a rýchla dostupnosť. Spoločnosť Ostermann sa považuje za špecialistu na malé dodané množstvá a svoje hrany Lasertec, Airtec a Infratec zasiela už od jedného kotúča. A pretože remeselníkom to tiež musí ísť rýchlo, sú hrany pripravené na odoslanie najneskôr po 4 pracovných dňoch.

2 % zľava na každú online objednávku

Zvlášť vyškolení zamestnanci predaja sa v spoločnosti Ostermann starajú o individuálne poradenstvo. Kto využíva internet s radosťou ako nákupné médium, ten môže pri objednávke v online shope spoločnosti Ostermann alebo s aplikáciou Ostermann ušetriť ešte raz peniaze v hotovosti. Pretože na každú online objednávku – je jedno či v online shope alebo pomocou aplikácie – poskytne spoločnosť Ostermann vždy 2 % zľavu.

Pri nábytkových hranách v kontrastných farbách sa oplatí vždy objednávka na metre, pretože takto sa dajú ušetriť nepotrebné zvyškové množstvá a drahé náklady na skladovanie. Kto k tomu ešte nakupuje v spoločnosti Ostermann online, nájde hľadanú hranu nielen iba zvlášť rýchlo, ale profituje navyše z 2 % online zľavy!

Ďalšie informácie na webovej stránke www.ostermann.eu.

Kontakt:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Perucká 7
120 00 Praha 2 – Vinohrady
tel.: 0800 143 142
fax: +420 255 717 373
e-mail: sales.cz@ostermann.eu
e-mail: sales.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Spoločnosť Ostermann dodáva ABS hrany vo viac ako 50 rozličných skupinách farieb. Pritom je veľká rozmanitosť hrán v univerzálnych farbách červená žltá alebo zelená. Foto: archív Ostermann
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina