aktuality

Osmý ročník ankety Dřevěná stavba roku již odstartoval

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

V posledním říjnovém týdnu Nadace dřevo pro život zahájila v pořadí již 8. ročník oblíbené ankety Dřevěná stavba roku 2018, jejímž posláním je ukazovat široké veřejnosti krásu a výhody dřevěných staveb.

Pro všechny realizátory nejrůznějších dřevěných staveb a konstrukcí či výrobce dřevěných interiérů to znamená, že od této chvíle až do 14. 2. 2018 mohou svá zrealizovaná nebo projektovaná díla přihlásit do osmi soutěžních kategorií:
• realizovaná dřevěná hřiště – malá nebo velká,
• dřevěné konstrukce – návrhy nebo realizace,
• moderní dřevostavby – návrhy nebo realizace,
• roubenky a sruby – realizace,
• dřevěné interiéry – realizace.

Přestože pro přihlášená díla bude jak odborná porota, tak i laická veřejnost hlasovat až v únoru a březnu příštího roku, organizátoři doporučují zájemcům přihlásit se co nejdříve. Počet děl v každé kategorii je totiž omezen na max. 20 a např. v minulém roce ankety se v některých kategoriích pro velký zájem na všechny nedostalo. Kromě toho při přihlášení do 30 listopadu 2017 získá každý účastník ankety od organizátora dárek – mediální prostor navíc. Jeho dílo tak bude ještě před zahájením hlasování prezentováno na webu Nadace v sekci Dřevěná stavba roku, kde je možné zjistit podrobnější informace, a nebo na facebooku. Další výhodou včasného přihlášení je, že soutěžní díla jsou ve webové galerii a později i v katalogu řazena podle data přihlášení, a čím dříve se tedy zájemce přihlásí, tím více bude vidět.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina