technológie

Kovový šat dreva

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Farba ako čisto ochranný prostriedok dreva patrila včerajšku, dnešok sa uberá novým kreatívnym smerom. Dominantnou úlohou farby je sprostredkovanie riešení, ktorých smer udáva moderný dizajn. Kladieme čoraz väčší dôraz na individuálne stvárnenie našich domovov, kde hlavnú úlohu zohrávajú emócie, ich prebudenie, precítenie a vytvorenie spomienky, ktorá v nás pretrvá.

Elegantné alebo surové

Súčasné trendy v architektúre odzrkadľujú moderné interiéry. Kovový vzhľad mede, mosadze, cínu, zinku, bronzu či ocele – v závislosti od druhu zvoleného kovu vieme dosiahnuť ušľachtilý, teplý nádych interiéru, ale aj silné a výrazné akcenty v priemyselnom prevedení.

K vytvoreniu týchto farebných a na dotyk zodpovedajúcich vlastností ADLER od nepamäti pracuje na vývoji nových efektných lakov určených na nábytok a do interiéru. Dôležitým aspektom pri tom je, aby sme neboli odkázaní na žiadne špeciálne laky alebo komplikované materiály, ale aby sme žiadané efekty dosiahli za pomoci bežných lakov a techniky. Tým zabezpečíme vysokú efektivitu pre spracovateľov.

Či už máte slabosť pre vidiecky štýl, alebo vás nadchýna metalický interiér, ADLER vám ponúka vždy to pravé riešenie.

Keď sa drevo snúbi s kovom

S kovovým efektom ADLER vytvoríte jedinečné individuálne povrchy, ktorých základom je drevo. Vďaka vysokému podielu kovových častíc výsledný efekt skutočne opticky aj na dotyk pripomína kov, a to vrátane kovových magnetických vlastností. Kovové efekty sú aplikované jednoducho striekaním. Mimoriadne presvedčivé efekty dosiahneme použitím štetca, špongie alebo špachtle. Vznik skutočného hrdzavého efektu majú na svedomí dva aktivátory – Aquafix Oxid doslova z večera do rána vyčaruje typické hrdzavočervené plochy, Aquafix Blue Patina zabezpečí klasický patinový efekt.

Kontakty:

ADLER Slovensko s.r.o.
Montážna 3, P.O.Box 180
SK-971 01 Prievidza
tel.: +421 46 5199 621
e-mail: info@adler.sk
www.adler.sk

ADLER Česko s.r.o.
Pražská 675/10
CZ-642 00 Brno – Bosonohy
tel.: +420 731 725 957
e-mail: info@adlercesko.cz
www.lakyadler.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina