aktuality

IKEA spustila plnohodnotný e-shop

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

IKEA PrahaZákazníci obchodního řetězce IKEA mohou v České republice konečně nakupovat online. IKEA Česká republika k dříve představené online službě „Klikni a vyzvedni“ nyní nabízí i transportní služby.

Zákazníci si od 1. září mohou v rámci nové služby „Klikni a dovezeme“ vybrat, zaplatit a objednat dovoz bytového zařízení kdekoliv po celé České republice.

V červnu letošního roku IKEA ve všech obchodních domech v ČR spustila službu „Klikni a vyzvedni“. Zákazníci si zboží ve vybraném obchodním domě sice mohli objednat oline, ale museli si ho sami vyzvednout a odvézt. Spuštění plnohodnotného e-shopu firma plánovala v horizontu příštích 2 až 3 let. Kvůli velkému zájmu zákazníků ale svůj původní plán urychlila. „Naši zákazníci zároveň projevili velký zájem o možnost objednat si online i transportní služby, a proto jsme v uplynulém období urychlili proces přípravy, abychom těmto požadavkům vyšli co nejrychleji vstříc,“ říká Nina Maláková, manažerka e-commerce v IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Zákazníci se v rámci online nakupování rozhodují, jaké z nabízených služeb a možností využijí. Na www.IKEA.cz a stránce svého obchodního domu IKEA si vyberou zboží, vloží ho do nákupního seznamu a poté se rozhodnou, jestli si chtějí produkty vyzvednout přímo v obchodním domě (Klikni a vyzvedni) nebo využijí transportní služby (Klikni a dovezeme). Následně svůj nákup zaplatí online.

Na Slovensku IKEA tuto službu zatím nenabízí.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina