aktuality

Na přihlášení do studentské soutěže Stavby s vůní dřeva zbývá již jen několik dní!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Stavby s vuni16 1Přihlašování do 4. ročníku studentské soutěže Stavby s vůní dřeva končí 30.6.2016. Ti, kteří svá díla přihlásí, získají možnost vyhrát ceny v hodnotě 210 000 Kč. Soutěž vyhlašuje Nadace dřevo pro život.

Cílem soutěže je podpořit studenty odborných vyšších a vysokých škol, kteří ve svých školních projektech využívají dřevo.

Nenechávejte proto svůj návrh moderní dřevostavby nebo dřevěné konstrukce v „šuplíku“! Využijte příležitosti, přihlaste jej do naší soutěže a nastartujte tak svoji kariéru!

Co čeká na soutěžící?

  1. Přihlášená díla budou ohodnocena odbornou porotou. Po ukončení soutěže pošleme každému soutěžícímu zadarmo zpětnou vazbu na jeho dílo. Dozví se tak cenné rady od odborníků ze svého oboru.
  2. Všechny soutěžící pozveme na seminář zaměřený na osobní a profesní rozvoj, kde expertky na etiketu a personalistiku poradí, jak se chovat na pracovním pohovoru. Nabyté zkušenosti si budou pak všichni zájemci moci vyzkoušet na následném rautu s odborníky z oboru.
  3. Na výherce soutěže čekají ceny v hodnotě 210 000 Kč! Kromě peněžní odměny budou pozváni na zajímavou exkurzi, obdrží licenci k odbornému PC programu, kolekci technických a uměleckých výrobků a další užitečnosti! Jejich úplný přehled najdete zde.

Uzávěrka přihlášek je již 30.6.2016! Tématem letošního ročníku jsou NADĚJNÉ VYHLÍDKY!

Aktuality k soutěži sledujte na Facebooku. Se svými dotazy se obracejte na vedoucí projektu Ing. Lenku Trandovou: l.trandova@drevoprozivot.cz.

Stavby s vuni16 2

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina