aktuality

Dveře HANÁK v pětihvězdičkovém hotelu v Londýně

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

DvereHANAK1mSpolečnost HANÁK NÁBYTEK,a.s. zaznamenala další významný komerční úspěch na zahraničním trhu v oblasti luxusních hotelů, rezidencí a dalších komerčních objektů zvučných jmen. Stala se dodavatelem stylových luxusních dveří do hotelu Berkeley London v Knightsbridge.

V současnosti prochází tento hotel dílčí rekonstrukcí. Nový vzhled dostane 3. etáž (každá etáž je jinak tématicky pojatá). Redesign interiéru dostal na starost známý anglický designér John Heah, který je mimo jiné dvorním designérem pro celosvětovou síť hotelů Four seasons.

DvereHANAK2m„Už zadání, resp. specifika zakázky, byla pro mnohé účastníky výběrového řízení limitující. Dodávané dveře jsou náročné z pohledu konstrukce, zdobnosti a speciální povrchové úpravy. Mají nadstandardní tloušťku 60 mm a jsou vyrobeny ze silnější teakové dýhy o tloušťce 2,5 mm. Rámová konstrukce je z teakového masivu a dveře jsou samozřejmě protipožární. Splňují tak nejpřísnější podmínky dané místními vyhláškami,“ uvádí na svých webových stránkách výrobce.

DvereHANAK3mTyto dveře jsou navíc povrchově ošetřeny speciálním olejem. Po stranách jsou osazeny tzv. lightboxy a obklady. Podsvícené lightboxy, které jsou označeny číslem pokoje a je v nich integrován systém čtečky karet, jsou vsazeny do celkového teakového obkladu.

Zdroj: HANÁK NÁBYTEK,a.s.

DvereHANAK hotel

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina