archív aktualít rok 2015

WOOD-TEC s novým umístěním a doprovodným programem

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Wood-Tec2013Přípravy na mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC, který se uskuteční ve dnech 20. – 23. října na brněnském výstavišti, vrcholí. V letošním roce je patrný nárůst zájmu vystavovatelů o účast na tomto česko-slovenském dřevařském veletrhu, a to hlavně v segmentu stroje, nástroje a zařízení.

WOOD-TEC opět potvrzuje svoji jedinečnou pozici mezi veletrhy v oboru dřevozpracujícího a nábytkářského průmyslu v České republice, ale i na Slovensku, o čemž svědčí zvýšený zájem slovenský firem o účast. Letos bude plocha, na které se představí slovenské firmy, pětkrát větší než na minulém ročníku. Půjde o největší zahraniční prezentaci. Na druhém místě se z hlediska velikosti plochy drží Německo (165 m2).

Již nyní je kompletně vyprodán pavilon V, kde se budou prezentovat stroje, nástroje a zařízení, zbývají poslední volná místa v pavilonu F. Na veletrhu se bude prezentovat cca 260 značek (stav k 10.9.), v roce 2013 se představilo téměř 280 světových značek. Kompletní seznam prezentovaných značek je k dispozici na webových stránkách veletrhu www.wood-tec.cz.

Strojům a nástrojům bude tedy letos místo dřívějšího pavilonu P patřit menší pavilon V. V pavilonu F, který bude hlavní vstupní branou na veletrhu WOOD-TEC, bude tato prezentace pokračovat a naváže na expozice strojů, nástrojů, zařízení, materiálů a komponentů určeného pro nábytkářský průmysl.

V pavilonu F bude zároveň probíhat letošní hlavní novinka veletrhu – WOOD-TEC ARENA, která bude centrem odborného programu. Jedná se o nový prezentační prostor s pódiem, vybavený videoprojekcí a audiovizuální technikou. Navazovat bude hlediště pro 80 – 150 posluchačů. Dále zde bude k dispozici meeting point a kavárna, to vše s wi-fi připojením. Součástí WOOD-TEC ARENY bude i tiskové středisko, takže veškeré informace, které se zde budou prezentovat, budou okamžitě k dispozici odborným novinářům.

V rámci WOOD-TEC ARENY proběhne vyhlášení výsledků soutěže TOP EXPONÁT veletrhu v kategoriích Produkt, Technologie a Služba. WOOD-TEC ARENA v pavilonu F bude centrem dění a nabízí vystavovatelům zdarma navýšit a zefektivnit účast na veletrhu, oslovit jinou formou a více odborných návštěvníků, pozvat je do expozice. Vystavovatelé zde budou mít možnost zdarma prezentovat nové technologie a materiály formou přednášky, prezentace či praktických ukázek nebo formou workshopu. Proběhnou zde semináře a přednášky na aktuální témata (financování, dotační programy, změny v legislativě, odborné poradenství).

Pro společnosti, které se letos veletrhu neúčastní s vlastní expozicí, nabízí WOOD-TEC ARENA možnost být na veletrhu, být vidět a slyšet. Vyzkoušet si oslovit nové zákazníky a porozhlédnout se po veletrhu, a do budoucna pak zvážit možnosti prezentace. Podmínky pro účast nevystavujících firem, odborných asociací a institucí včetně přihlášky do WOOD-TEC ARENY jsou k dispozici na webových stránkách www.wood-tec.cz.

Zdroj: BVV

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina