archív aktualít rok 2015

Jak vytvořit dokonalou fotografii interiéru

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Seminar ACN fotoPražský Institut bytového designu (IBD) pořádá ve středu 2. září 2015 půldenní odborný seminář na téma „Jak vytvořit dokonalou fotografii interiéru“. Akce proběhne pod záštitou Asociace českých nábytkářů (AČN), účastnit se jí však mohou i nečlenové stejně jako laická veřejnost.

Uspořádání čtyřhodinového semináře „Jak vytvořit dokonalou fotografii interiéru“ si vyžádali sami účastníci předchozího semináře IBD pořádaného v květnu tohoto roku pro AČN (Světové trendy v nábytku – Miláno 2015).

„Proč je vůbec pro výrobce a prodejce tak důležité vytvořit dokonalou fotografii interiéru? Protože i ona může zvýšit obraty prodeje nábytku, osvětlení a dalšího zařízení do bytu,“ říká jedna z přednášejících interiérová designérka Ing. Iva Bastlová, DiS. z ateliéru LOXO s tím, že obsahem semináře bude:

• jak cílit podobou a kompozicí fotografie na čtenáře konkrétního tiskového média,
• tisková kvalita není jen 300 dpi,
• co dělá fotografii skvělou fotografií,
• styling při focení,
• jak na spolupráci s fotografem,
• komentované ukázky dobrých a špatných fotografií,
• diskuse a konzultace nad donesenými podklady.

Seminář, jehož přednášejícími budou již zmíněná Ing. Bastlová a ředitel IBD Petr Tschakert, proběhne v sídle IBD na adrese Fr. Křížka 13, Praha 7 – Letná v době od 10:00 do 14:00. Bližší informace o semináři lze získat na www.czechfurniture.com v rubrice Akce pořádané Asociací nebo na www.i-b-d.cz. Vzhledem k omezené kapacitě účastníků semináře pořadatelé doporučují zájemcům přihlásit se co nejdříve na www.institut-bytoveho-designu.cz/cs/jak-vytvorit-dokonalou-fotografii-interieru/.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina