archív aktualít rok 2015

Daniel Schrenk je novým prezidentom skupiny EUMABOIS Náradie

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Eumabois Daniel SchrenkDaniel Schrenk, výkonný riaditeľ pre obchod a marketing nemeckej spoločnosti LEUCO AG, sa stal novým prezidentom EUMABOIS skupiny Náradie. Nahradil vo funkcii Paula Oertliho zo švajčiarskej spoločnosti Oertli Werkzeuge AG, Switzerland, ktorý prezidentskú funkciu vykonával štyri roky.

„Veľmi sa teším na moju novú výzvu. Európski výrobcovia náradia budú čeliť mnohým výzvam v nasledujúcich rokoch: určite sa budú musieť rýchlejšie transformovať z dodávateľov náradia na poskytovateľov služieb a servisu vo vyššom meradle,“ hovorí nový prezident Schrenk. Používatelia náradia v nábytkárskej a drevárskej výrobe značne profitujú z profesijnej odbornosti výrobcov náradia. A to je práve pole pôsobnosti, na ktorom sa ešte viac musí priemysel náradia pripraviť na budúce obdobia. „V tomto procese by sme sa chceli zúčastniť ako predstavitelia európskych výrobcov náradia. Rád by som ale na tomto mieste poďakoval môjmu predchodcovi za jeho angažovanosť a cieľavedomosť pri vytváraní bezpečnostných štandardov a pri budovaní dobrého mena pre spoločnosti v našom priemyselnom odvetví,“ dodáva Schrenk.

Skupina náradie EUMABOIS reprezentuje záujmy približne 250 výrobcov precízneho náradia v rámci Európskeho zväzu výrobcov strojných zariadení pre drevospracujúci priemysel (EUMABOIS).

Zväz spracovateľov dreva Slovenskej republiky je riadnym členom EUMABOIS od roku 2004.

EUMABOIS má v súčasnosti 15 členských krajín a jeho hlavnou úlohou je koordinovať, ochraňovať a presadzovať technické a ekonomické záujmy európskeho priemyslu výrobcov strojov a technológií.

Z TS EUMABOIS spracoval: PhDr. Peter Zemaník

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina