archív aktualít rok 2014

Optimalizácia webovej verzie aj pre mobilných užívateľov

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Blum v mobiluBez ohľadu na operačný systém vytvorila firma Blum kompletný program prijímania, spracovania a montáž informácií užívateľom nábytkového kovania pri aplikácii do výroby nábytku.

Osobitnú pozornosť venovali príprave známeho obsahu informácií pre všetkých užívateľov po optimalizácii aj pre smartfóny. Zákazníci ich môžu prijímať rovnako ako cez mobil alebo internet. Môžu ich načítať z webových stránok www.blum.com a začleniť do novej mobilnej komunikácie ako on-line ponuku. Získajú ľahší prístup k všetkým potrebným podkladom.

Firma Blum sa špecializuje na výrobu a predaj nábytkového kovania, zvlášť pre inštaláciu do kuchyne. Má 7 výrobných závodov v rakúskej spolkovej krajine Vorarlberg, dcérske výrobné závody v Poľsku, Brazílii a USA. Sortiment sa k výrobcom nábytku dostáva cez 27 dcérskych obchodných spoločností a zastúpení na celom svete. Nábytkové kovanie dodávajú do 120 krajín. Preto je zjednodušenie komunikácie nanajvýš potrebné prostredníctvom všetkých mobilných aplikácií.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina