archív aktualít rok 2014

Pilaři se tentokrát podívají do výroby oken a vchodových dveří

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

ELK WindowStar mPravidelné podzimní odborné setkání Společenstva dřevozpracujících podniků v České republice (SDP) se uskuteční 7. listopadu 2014 v Plané nad Lužnicí na Táborsku. Zástupci malých a středních pilařských provozů, seskupených v tomto sdružení, se tentokrát sejdou na půdě společnosti WindowStar, která je součástí nadnárodního koncernu ELK a patří mezi přední výrobce oken a vchodových dveří v ČR.

Po uvítání a krátkém představení firmy prokuristou Janem Škrdletou si účastníci setkání budou moci prohlédnout celý výrobní areál společnosti, která se s pomocí více jak stovky zaměstnanců zabývá výrobou oken a vchodových dveří ze dřeva, plastu, dřeva/hliníku a plastu/hliníku.

Po ukončení prohlídky se účastníci přesunou do místního hotelu Lužnice. Zde bude pokračovat tradiční program SDP zaměřený především na vývoj situace v zásobování dřevní hmotou na tuzemském trhu a na opatření související s touto ostře sledovanou problematikou, která představenstvo SDP učinilo od výroční valné hromady v Krucemburku u Ždírce nad Doubravou (30. 5. 2014), a to jak samostatně, tak ve spolupráci s Konfederací lesnických a dřevařských svazů či s jinými sdruženími a asociacemi. V neposlední řadě se účastníci dozví ještě aktuální informace o stavu skupinové certifikace PEFC v rámci SDP a také informace zástupců a.s. BVV o možné společné prezentaci členů na veletrhu WOOD-TEC 2015.

Akce bude již tradičně otevřena také zájemcům z řad odborné veřejnosti, kteří nejsou členy sdružení. Členské firmy obdrží elektronickou nebo písemnou pozvánku s podrobným časovým harmonogramem odborného setkání. Ostatní zájemci mohou získat podrobnější informace na webových stránkách www.sdpcr.cz a svoji účast si musí dohodnout (nejpozději do 3.11. 2014) s tajemníkem SDP ČR Ing. Novákem na adrese: Společenstvo dřevozpracujících podniků ČR, Vančurova 7, 586 01 Jihlava, tel.: 567 308 891, 720 581 059, e-mail: fandanovak@volny.cz.

Foto: Ing. František Novák

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina