archív aktualít rok 2014

MNS 2014 sa neuskutoční !

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

MNS 2012 04Atraktívny program 8. ročníka paralelnej prehliadky MNS – Materiály, Novinky a Servis organizovanej ako súčasť drevárskeho veľtrhu LIGNUMEXPO – LES 2014 v Nitre sa, žiaľ, nebude realizovať.

Projekt MNS už niekoľko ročníkov úspešne organizovala redakcia Drevárskeho magazínu v spolupráci s Agrokomplex – Výstavníctvom š.p. Nitra. MNS je koncept nízko nákladovej výstavy, ktorá vystavovateľom umožňuje efektívne prezentovať novinky v oblasti materiálov na výrobu nábytku, okien a dverí. Obdobné koncepty výstav sa osvedčili aj v zahraničí.

Rozhodnutie, skutočne ťažké, nerealizovať v roku 2014 už rozbehnutý projekt MNS musel urobiť riaditeľ vydavateľstva z dôvodu rozhodnutia viacerých významných vystavovateľov nezúčastniť sa v tomto roku MNS. Možno to vnímať ako dôsledok súčasnej situácie na trhu, ovplyvnenej zníženým odbytom okien a dverí, ale aj nábytku.

Firmy, ktoré potvrdili účasť na MNS, preradili organizátori najmä do haly F a prirodzene doplnili do blokov ostatných vystavovateľov podľa nomenklatúry. Odborný program presunuli do kongresového centra pavilónu K a bude sa konať 1. októbra 2014 o 10:00. Kontaktným miestom pre členské spoločnosti ZSD SR bude stánok ZSD SR v hale F.

Organizátori konceptu MNS sa ospravedlňujú odborným návštevníkom, že tento ročník sa neuskutoční, a dúfajú, že v roku 2016 sa podarí projekt realizovať minimálne v takom rozsahu, ako tomu bolo v predchádzajúcich úspešných ročníkoch.

Ing. Igor Patráš
riaditeľ vydavateľstva

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina