archív aktualít rok 2014

PANAS na Pragoligně představí technologie pro malé i velké výrobce

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

PANAS Pragoligna12Společnost PANAS, spol. s r.o. již přes 20 let patří k hlavním a tradičním vystavovatelům mezinárodního veletrhu v oblasti zpracování dřeva – PRAGOLIGNA. Na každý ročník této významné akce vždy pečlivě vybíráme stroje tak, abychom stávajícím i potenciálním zákazníkům prezentovali ucelený přehled výrobního portfolia SCM Group včetně novinek a pokročilých technických řešení vhodných pro malé i velké výrobce.

Na výstavní ploše 250 m2 budeme prezentovat stroje zaměřené především na zakázkovou výrobu s důrazem na flexibilitu a snadnou obsluhu.

Kategorie CNC strojů bude zastoupena obráběcím centrem AUTHOR M400 portálové konstrukce určené pro opracování masivního i plošného materiálu. Pracovní stůl MATIC je vybaven plně motorizovaným polohováním pracovního stolu (trámců a přísavek) dle programu, což výrazně zkracuje časy nutné pro zakládání obrobků.

Pro majitele dílen s omezenými prostory bude předváděno vrtací, drážkovací a frézovací centrum – Cyflex F900 Pro Br. Na jedno založení je stroj schopen provést kompletní obrobení díky frézovacímu elektrovřetenu a vrtací hlavě s integrovanou drážkovací pilkou. Nepracovní časy a chybovost obsluhy jsou výrazně omezeny.

Zefektivnění kompletace nábytku nabídne korpusový lis Assembla P, který díky lamelové konstrukci tlačných trámců nevyžaduje žádné ruční donastavování. Programátor s dotykovou obrazovkou řídí dobu lisování, tlak v jednotlivých směrech a sekvenci zavírání trámců.

Tradiční stroje budou zastoupeny mnoha modely. Z novinek se jedná např. o formátovací pilu SI 3 L’invincibile v novém designu s patentovaným řešením systému pojezdu pilového vozíku (záruka 10 let), naklápěním formátovacího rámu, THK vodítkem na podpěrném ramenu, elektronickým programátorem a technologií WiFi.

Nejen výše uvedené, ale i řadu dalších strojů firma PANAS představí a předvede všem zájemcům na svém stánku během veletrhu PRAGOLIGNA 2014.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina