archív aktualít rok 2014

Týden nábytku a interiérového designu v Kolíně nad Rýnem

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

IMM13 1 mJiž za několik dní se sejdou nejvýznamnější výrobci nábytku a odborníci z této branže z celého světa na jednom místě. Od pondělí 13. až do neděle 19. ledna 2014 bude v Kolíně nad Rýnem probíhat mezinárodní nábytkářský veletrh imm cologne. Společně s ním se uskuteční řada doprovodných akcí a výstav. Ty budou probíhat jak v areálu kolínského výstaviště, tak i mimo něj v muzeích a galeriích ve městě.

IMM13 2 mHned na začátku každého roku imm cologne představuje návštěvníkům nový nábytek a interiérové trendy z celého světa a přináší množství inovací připravených pro trh. Veletrh také poskytuje efektivní platformu nadějným začínajícím designérům. Poslední dva víkendové dny, kdy je veletrh otevřen pro veřejnost, dává vystavovatelům možnost přímé konfrontace jejich novinek s trhem.

Veletrh tvoří 9 segmentů:

Pure 11
Moderní interiérový design a kompletní filosofie bytové dekorace
Pure Editions
Nadčasové a vizionářské koncepty produktů s charakterem „speciálního vydání“

Pure Village
Kreativní interiérový design reprezentovaný produkty nejvyšší třídy z kategorií nábytek, vybavení koupelen, osvětlení a příslušenství.

Pure One
Designové prezentace a projekty odborných škol, soutěž mladých designérů

[D³] Professionals
Výstava nezávislých designérů

Global Lifestyles
Nábytek do obývacích pokojů a ložnic z celého světa

Comfort
Čalouněný nábytek

Smart
Mladý životní styl, „demont“ nábytek, ložnice, bytové doplňky

Sleep
Matrace a systémy pro spaní, postele a příslušenství

IMM13 3 mPrime
Moderní nábytek do obývacích pokojů a ložnic, nábytek z masivního dřeva, dětský nábytek, bytové doplňky, stoly, židle, jídelny, dobový a stylový nábytek.

Souběžně s veletrhem imm cologne probíhá pravidelně také jedna z tematicky specializovaných výstav zaměřená na kuchyně nebo na obytné interiéry. Jelikož kuchyně byly součástí loňského ročníku, letos opět po dvou letech proběhne výstava LivingInteriors, zaměřená na bytové dekorace a interiérový design pro koupelny, podlahy, stěny a osvětlení ve spojení s bytovým textilem.

IMM14 planhal mNa veletrzích imm cologne 2014 a LivingInteriors 2014 se v 18 výstavních halách na ploše cca 280 000 m2 představí okolo 1100 vystavovatelů z více než 50 zemí světa. Českou republiku bude reprezentovat 6 vystavovatelů, Slovensko jeden. Očekává se návštěvnost přibližně 120 000 návštěvníků z více než 110 zemí.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina