archív aktualít rok 2013

Vystavovatelé na Wood-Tecu jsou spokojeni

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

WT Panas1 mPo návštěvnicky již tradičně slabším prvním dni právě probíhajícího veletrhu WOOD-TEC v Brně vyhlíželi vystavovatelé vývoj v následujících dnech s oprávněnými obavami. Již druhý a následně i třetí den veletrhu však přinesl velmi slušnou návštěvnost a ukázal, že obavy byly předčasné.

WT Rojek1 mPodle vyjádření většiny vystavovatelů je letos oproti předchozím dvěma letům znát citelný posun v chuti zákazníků opět nakupovat a letošní Wood-Tec mnozí z nich označují za „zlomový“. Pozitivní zvrat očekávají především v průběhu příštího roku. „Tento optimistický trend letos pociťujeme v celé střední a východní Evropě a očekáváme tedy, že se v brzké době projeví i na našem domácím trhu. Dosavadní průběh veletrhu Wood-Tec tomu zatím nasvědčuje,“ řekl nám doslova jeden z vystavovatelů. Zájem ze strany dřevozpracujících firem je jak o klasické stroje, tak o technologie vyšší kategorie. Společným jmenovatelem je přitom důraz na vyšší standard.

WT Felder1 mNa letošním Wood-Tecu se sice prezentuje menší množství vystavovatelů než v roce 2011, tento hendikep (vyvolaný zejména „dobou“) však byl plně vykompenzován obsahovou bohatostí veletrhu. Velká část vystavovatelů do Brna přivezla řadu zajímavých novinek, z nichž některé byly prvně představeny na květnových veletrzích LIGNA v Hannoveru a INTERZUM v Kolíně nad Rýnem. Některé z nich podrobněji představíme i na stránkách Dřevařského magazínu.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina