archív aktualít rok 2013

WOOD-TEC 2013 s novým podtitulem

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Woodtec 2013Dřevařský veletrh WOOD-TEC, který se uskuteční ve dnech 22. – 25. října 2013 na brněnském výstavišti, má nový podtitul – Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl.

Tento název podle organizátorů lépe a stručněji vystihuje kompletní portfolio odborného veletrhu WOOD-TEC a vyzdvihuje ve svém názvu nejen dřevozpracující, ale i nábytkářský průmysl, který je tradiční a nedílnou součástí veletrhu. „Nábytkářský průmysl se na WOOD-TECu prezentuje od jeho počátku, například pod nomenklaturami kování, zámky a spojovací prvky, čalounické stroje a zařízení a další, a stále více vystavovatelů z tohoto oboru se veletrhu účastní. Proto jsme se rozhodli jej zdůraznit i v názvu veletrhu. Nový podtitul tak bude srozumitelný nejen pro vystavovatele, ale hlavně pro odborné návštěvníky, kteří se v nábytkářském průmyslu pohybují a budou chtít veletrh navštívit,“ vysvětluje Ing. Miloň Mlčák, ředitel veletrhu WOOD-TEC.

Přípravy na letošní ročník jsou již v plném proudu, vystavovatelé mají stále možnost využít zvýhodněných cen za pronájem výstavní plochy, a to pokud zašlou svoji přihlášku do 31. května. Veletrh bude probíhat v nejmodernější části areálu brněnského výstaviště v pavilonech P a F a přilehlých volných plochách.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina