archív aktualít rok 2013

Pro vyšší návštěvnost zesílili propagační kampaň

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

For FurnitureDnes 21. března začíná na výstavišti v Praze – Letňanech historicky největší soubor veletrhů o bydlení FOR HABITAT. Jeho součástí je i výstava nábytku a interiérů FOR FURNITURE a FOR OFFICE, kterou spoluorganizují ABF, a.s. a Asociace českých nábytkářů.

Soubor veletrhů FOR HABITAT o bydlení, zahradě, interiéru a designu obsadí téměř 25 000 m2 výstavní plochy a představí více 500 vystavovatelů. Obsazeny budou všechny haly letňanského výstaviště, včetně dvou nových hal, otevřených na podzim loňského roku. Letos je nově součástí tohoto souboru výstava realitních a developerských projektů BYDLENÍ 2013.

Tomu odpovídá i letošní zvýšená propagace tohoto veletrhu. Veletrh má téměř 100 mediálních partnerů. Více prostředků bylo věnováno na outdoorovou reklamu, nadstandardní je množství billboardů, ale i bigboardů. Plakáty jsou nejen v mnoha stanicích pražského metra na eskalátorech, na stanicích autobusů a v hlavních ulicích ve směru jízdy aut. V pražském metru jsou také využívány podlahové nálepky ve stanicích, včetně doplňující roznášky cestujícím v podobě letáků. Nadstandardní je letos i rozhlasová kampaň, která využívá nejen rozhlasových spotů, ale i sponzoring programů. Probíhá i internetová kampaň a důraz je kladen i na sociální síť Facebook.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina