archív aktualít rok 2012

Dýha ve službách designu

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Jitona_PARDON1Český výrobce nábytku JITONA uvedl na trh prostřednictvím svého nového katalogu pro sezónu 2012/2013 tři zásadní novinky v oblasti dýhovaného nábytku, které vzešly z její dlouhodobé spolupráce s renomovanými designéry Miro Pištěkem a Michaelou Procházkovou.

Jitona_PARDON2Model PARDON! je harmonickým designovým dílem, které spojuje obývací pokoj a jídelnu. Nese osobitý rukopis Miro Pištěka, je plný originálních nápadů s neobvyklými, avšak velmi chytrými řešeními. Za všechny lze jmenovat skryté zásuvky uvnitř komody nebo možnost rozšířit jídelní stůl, který je již prostřený.

Typickým znakem ložnice Elodie v řadě JITONA Design Collection je měkký oblouk. Nejvýrazněji je vykreslený v čele postele, ale promítá se dále i na zásuvkách nočních stolků a komod. Jedná se o velmi variabilní systém s 3 různými podnožími a 5 čely postelí. Model Elodie navrhla Michaela Procházková a vyrábí se v ořechové dýze nebo v dýze světlého dubu.

Jitona_Elodie

Obývací pokoj Abby charakterizuje především vzdušnost všech sestav. Skříňky jsou buď zavěšené, nebo stojí na elegantních tenkých nožkách a téměř levitují. Lehkost podtrhuje příjemné ambientní osvětlení TV panelu.

Jitona_Abby

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina