archív aktualít rok 2012

LOH Londýn 2012 – šance pro české podnikatele

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Olympijske_kruhyLetní olympijské hry 2012 v Londýně nebudou pouze místem sportovních soutěží, ale stanou se i prostředím, ve kterém se daří byznysu. A to díky projektu Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky s názvem Česká stopa 2012.
Projekt Česká stopa 2012 je připravený na základě rozhodnutí vlády Českým olympijským výborem společně s Ministerstvem průmyslu a obchodu (MPO) ČR a s desítkami dalších institucí a organizací. Je realizovaný prostřednictvím proexportní agentury Czech Trade s cílem prezentovat stát v oblasti vzdělávání, vědy, kultury, cestovního ruchu a investičních příležitostí. Úkolem projektu je podpořit nejen prosazování českých zájmů ve Velké Británii obecně, ale i zájmů konkrétního byznysu českých firem.

Czech_house_lg
MPO proto nabízí českým podnikatelům v Českém domě zázemí a reprezentativní prostory k jednáním s obchodními partnery, tzv. „Ministry of Industry and Trade Meeting Point“, který bude organickou součástí Českého domu a bude podnikatelům volně k dispozici v průběhu celé olympiády. Český dům bude otevřený od 27. července do 12. srpna každý den od 10:00 hodin. Jeho umístění v Londýně napovídá, že Česká stopa 2012 brala ohledy na pomoc obchodu od samého počátku. Český dům se totiž nachází v budově známého Business Design Centre ve čtvrti Islington, kde MPO připravuje i oficiální prezentaci českého průmyslového designu. Čeští podnikatelé zde pak mohou uspořádat tiskové konference, společenské akce nebo firemní a osobní jednání.
V případě zájmu o využití jednacích prostor MPO v českém domě je nutné si předem rezervovat konkrétní termín. Kontaktní osobou je Markéta Hrušková, StraightCom, tel: 775 361 881, e-mail: info@straightcom.cz. Bližší informace o Českém domě, chystaných aktivitách a programu lze nalézt na webu www.ceskydum2012.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina