archív aktualít rok 2012

Šestačtyřicet českých firem v Nitře

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

NaB_AhornDnes se na výstavišti Agrokomplex v Nitře otevírají brány mezinárodního nábytkářského veletrhu Nábytok a bývanie 2012. Mezi necelými 350 přímými vystavovateli ve 12 halách návštěvníci najdou také 46 firem z České republiky.

Z těch nejznámějších můžeme jmenovat alespoň AHORN CZ, ALNUS, BUKOTEC, GUMOTEX, IDEAL TRADE, JECH CZ, JELÍNEK – výroba nábytku, JV POHODA, BUBIK-ZWYRTEK, NO. 1 FAMILY, SAPELI, ŠPINAR – software, TRACHEA nebo VITAL TREND. Vedle svého standardního sortimentu návštěvníkům veletrhu představí především novinky pro letošní sezónu. Velké množství novinek bude představeno např. v oblasti lůžkového nábytku.

Společnost AHORN CZ při své premiérové účasti např. představí novinky v kategorii motorově polohovacích postelových roštů. „Motorové rošty s pružnými lamelami jsou při celkové výšce pouhých 10 cm ideální pro plnohodnotné využití výsuvného prostoru pod postelí. Svojí propracovanou konstrukcí umožňují zdravý spánek i relaxaci díky nezávislému polohování hlavové a nožní části lůžka, nyní také nově s rozšířenou možností výroby atypických rozměrů na přání zákazníka. Volba bezkabelového dálkového ovládání přináší vysoký komfort díky ovladači s podsvícenými tlačítky a praktickým světlem pro snadnou orientaci ve tmě“, komentuje své novinky výrobce.

NaB_JelinekFirma JELÍNEK jako novinku roku 2012 uvedla na trh ložnici JANET. Je vyrobena v kombinaci přírodního dřeva (v síle materiálu 40 a 25 mm ) a přírodní dýhy. Postel nabízí firma JELÍNEK s různými typy čel, dřevěná čela si může zákazník doplnit o čalouněné opěráky. Postele JANET jsou vyráběny v různých rozměrových řadách a lze je doplnit o úložný prostor, noční stolky a komody. Horní plát, dvířka a čela zásuvek komod a nočních stolků jsou vyrobeny z masivního dřeva. Ložnici JANET je možné objednat v různých odstínech moření.

S novým postelovým systémem BOX-SPRING do Nitry přijel břeclavský GUMOTEX. Jedná se o tzv. kontinentální spaní na nezvykle vysokých postelích, známé hlavně z anglosaských destinací a Skandinávie. „Vzhledem k jinému způsobu uložení matrace, kde místo roštu plní funkci podložky pružinové jádro, je potřeba i citlivě volit právě tu matraci, na které ležíme a přichází s ní do styku naše tělo. Tyto matrace by měly být voleny tak, aby jejich vlastnosti tzv. nepopíraly funkčnost spodní bonellové matrace, měly by být tedy polohovatelné, ne příliš tvrdé a tuhé,“ uvádí k novému systému výrobce.

NaB_Gumotex

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina