archív aktualít rok 2012

HOLZ-HANDWERK a fensterbau/frontale opět v plně obsazených halách

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

HHFFDuo odborných veletrhů HOLZ-HANDWERK a fensterbau/frontale, které se koná každé dva roky ve veletržním centru v Norimberku, se od 21. do 24. března 2012 opět stane ústředním fórem pro řemeslné zpracování dřeva a pro vše okolo oken, dveří a fasád.

Již 20 let se odborné veletrhy HOLZ-HANDWERK a fensterbau/frontale v Norimberku pořádají souběžně. Jak pro vystavo­vatele, tak pro návštěvníky tato kombinace v určitých oblastech příbuzných témat přináší četné synergie. Pro HOLZ-HANDWERK se zaměřením na střední Evropu a pro fensterbau/frontale, ve svém oboru stěžejní světový veletrh, je výhodná jak poloha Norimberku v řemeslně silné oblasti na jihu Německa, tak jeho dobrá mezinárodní dostupnost. Také díky tomu obě akce ani v dobách recese netrpí nezájmem jak ze strany vystavovatelů, tak návštěvníků. Výstavní plocha byla kompletně zamluvena již v říjnu loňského roku.

Na letošním ročníku veletrhu HOLZ-HANDWERK by své produkty mělo představit v šesti zcela vyprodaných výstavních halách více než 500 vystavovatelů. Na paralelně probíhajícím veletrhu fensterbau/frontale, mezi odborníky považovaném za nejvýznamnější odborný veletrh pro okna, dveře, fasády a vše, co souvisí s jejich výrobou a montáží, by se mělo prezentovat rekordních téměř 800 vystavovatelů z celého světa.

Nadcházející březnové veletržní duo slibuje i tentokrát velký úspěch. Organizátoři pod vlivem předchozích dvou ročníků letos opět očekávají návštěvnost převyšující 100 000 lidí.

Vstupenky na oba veletrhy si mohou zájemci zakoupit v online předprodeji zde.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina