archív aktualít rok 2011

Showroom Holešovice prodejnou roku 2011

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

TON_HOLES1Prodejnou roku 2011 se stala prodejna TON v Praze – Holešovicích a obsadila tak první místo v kategorii „nonfood“. Mimo tento úspěch získala prodejna ještě speciální ocenění za design interiéru. V rámci hodnocení proběhl mystery shopping neboli tajný nákup, kdy prodejnu navštívili komisaři z hodnotící poroty. Při hodnocení je zaujal především osobitý design, a dále také odbornost a zapálenost prodejců.

Design prodejny v Holešovicích navrhovalo renomované designové studio Olgoj Chorchoj, v jehož čele stojí Michal Froněk a Jan Němeček. Při tvorbě prodejny se snažili především vyjádřit hodnoty, které TON zastává – tradici, poctivost, ale přitom originalitu. Bylo důležité, aby se zákazníci v prodejně cítili příjemně a zároveň na ně dýchnul duch továrny, kde se židle vyrábí 150 let stále stejnou technikou.

TON_HOLES2Soutěž Prodejna roku 2011 byla vyhlášena časopisem Regal pod záštitou vydavatelství Economia letos v květnu již po šesté. Soutěž je určena všem nezávislým prodejcům potravinářského i nepotravinářského zboží. Každoročně se soutěže účastní vyhlášené sýrárny, prodejny delikates, řeznictví, prodejny designu i oděvů. Tento rok se do soutěže přihlásilo 428 prodejen. Odborným garantem, bez kterého by kontroly prodejen nebyly možné, je již tradičně TÜV SÜD Czech.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina