archiv aktualit rok 2015

II. kolo prijímacieho konania na vysokoškolské štúdium drevárstva na TU vo Zvolene

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

TUZVO 1Dodatočné prihlášky na štúdium drevárskych programov na Technickej univerzite vo Zvolene v akademickom roku 2015/16 si môžu uchádzači uplatniť ešte v priebehu týždňa. Prihlášky na II. kolo prijímacieho konania treba poslať do 10. augusta 2015 elektronickou alebo papierovou formou.

Drevárska fakulta Technickej univerzity vo Zvolene je orientovaná na vysokoškolskú výučbu v širokom spektre drevárskych disciplín, na komplexný výskum a využitie dreva. Je jedinou fakultou s týmto zameraním na Slovensku. Dekan Drevárskej fakulty TU vo Zvolene vyhlásil II. kolo prijímacieho konania pre vybrané bakalárske študijné programy v akademickom roku 2015/16. Prijímacie konanie bude bez účasti uchádzača – iba na základe prihlášky a podkladov budúceho poslucháča.

Študijné programy majú formu denného a externého štúdia:
•    Drevárska technológia                        
•    Výroba nábytku
•    Manažment drevárskej a nábytkárskej výroby
•    Drevené stavby
•    Prevádzka strojov a zariadení (len denné štúdium)
•    Podnikový manažment v drevárskom a nábytkárskom priemysle
•    Protipožiarna ochrana a bezpečnosť (len externé štúdium).

Drevárska fakulta vo Zvolene má 2 tisíc študentov vo všetkých formách študijných programov a stupňoch vzdelávania. Výučba podľa novo akreditovaných študijných programov prebieha od akademického roku 2005/6. Štúdium je založené na kreditovom systéme. Poradie študentov pre prijatie na študijné programy na základe výberového prijímacieho konania – bez vykonania prijímacích skúšok – sa stanoví na základe dosiahnutých študijných výsledkov zo strednej školy. Pri podaní elektronickej prihlášky na štúdium je potrebné vyplniť prihlášku a vytlačiť priamo zo systému. Musí zároveň zaplatiť poplatok za prijímacie konanie.

Výsledky prijímacej skúšky a prijímacích výberových konaní budú zverejnené na internetovej stránke po ich vyhodnotení na adrese: www.tuzvo.sk – rýchle linky Univerzitný informačný systém / prijímacie konanie / výsledky prijímacieho konania / rodné číslo uchádzača. Počet prijatých študentov na dennú formu štúdia stanovuje vedenie fakulty.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština