archiv aktualit rok 2011

Dni otvorených dverí HOMAG

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

HomagSvetový líder vo výrobe drevoobrábacích strojov firma HOMAG usporiada od 27. do 30. septembra 2011 už 19. ročník Dní otvorených dverí HOMAG – s podtitulom Priehľadná továreň. Cieľom je poskytnúť odborným návštevníkom nezvyčajnú príležitosť vidieť v  prevádzke najmodernejšie drevoobrábacie stroje, ktoré sú prezentované na ploche 10.000 m².

Súčasne im otvoria prístup do výrobných priestorov HOMAG, kde budú sledovať výrobu s 1500 zamestnancami na ploche 70.000 m². Súčasťou prezentácie bude aj nové HOMAG vývojové centrum na ploche 1200 m², kde uvidia posledné novinky vo vývoji agregátov.
Firma HOMAG sídli v nemeckom v meste Schopfloch. Neďaleko, v meste Holzbronne, budú v rovnakom termíne tradičné Stolárske dni HOLZMA. Obe odborné podujatia sú organizačne prepojené tak, aby mal návštevník čo najviac zážitkov a dozvedel sa informácie, ktoré hľadá. Stolárske dni HOLZMA budú zamerané, ako už názov napovedá, na technológie a stroje do menších a stredných prevádzok (stolárstva, menšie firmy výroby nábytku, živnostníci). Aj napriek tomu, že sú to menšie stroje, cieľom je poskytnúť návštevníkom víziu modernej stolárskej dielne s jasným smerovaním rozvoja.
Tohtoročný program Dní otvorených dverí HOMAG je navrhnutý tak, aby zapôsobil na každého návštevníka. Hlavnými témami sú výroba nábytku a nábytkových dielcov, výroba konštrukčných spojov, dverí, okien, podláh a efektívne využitie 5-osého CNC opracovania. Záujemcovia o návštevu Dní otvorených dverí HOMAG a Stolárskych dní HOLZMA sa môžu prihlásiť na e-mail: office@excellentcd.sk.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština