archív aktualít rok 2011

Dni otvorených dverí HOMAG

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

HomagSvetový líder vo výrobe drevoobrábacích strojov firma HOMAG usporiada od 27. do 30. septembra 2011 už 19. ročník Dní otvorených dverí HOMAG – s podtitulom Priehľadná továreň. Cieľom je poskytnúť odborným návštevníkom nezvyčajnú príležitosť vidieť v  prevádzke najmodernejšie drevoobrábacie stroje, ktoré sú prezentované na ploche 10.000 m².

Súčasne im otvoria prístup do výrobných priestorov HOMAG, kde budú sledovať výrobu s 1500 zamestnancami na ploche 70.000 m². Súčasťou prezentácie bude aj nové HOMAG vývojové centrum na ploche 1200 m², kde uvidia posledné novinky vo vývoji agregátov.
Firma HOMAG sídli v nemeckom v meste Schopfloch. Neďaleko, v meste Holzbronne, budú v rovnakom termíne tradičné Stolárske dni HOLZMA. Obe odborné podujatia sú organizačne prepojené tak, aby mal návštevník čo najviac zážitkov a dozvedel sa informácie, ktoré hľadá. Stolárske dni HOLZMA budú zamerané, ako už názov napovedá, na technológie a stroje do menších a stredných prevádzok (stolárstva, menšie firmy výroby nábytku, živnostníci). Aj napriek tomu, že sú to menšie stroje, cieľom je poskytnúť návštevníkom víziu modernej stolárskej dielne s jasným smerovaním rozvoja.
Tohtoročný program Dní otvorených dverí HOMAG je navrhnutý tak, aby zapôsobil na každého návštevníka. Hlavnými témami sú výroba nábytku a nábytkových dielcov, výroba konštrukčných spojov, dverí, okien, podláh a efektívne využitie 5-osého CNC opracovania. Záujemcovia o návštevu Dní otvorených dverí HOMAG a Stolárskych dní HOLZMA sa môžu prihlásiť na e-mail: office@excellentcd.sk.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina