materiály

Produkty značky REDOCOL na opravy a renovace povrchů

Materialy_Ostermann
Škrábance, nedostatky, drobná poškození: Ostermann dodává široké portfolio produktů pro opravu povrchů nábytku, dveří nebo dřevěných podlah. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Pokud jde o opravu poškozených povrchů nábytku, dveří nebo dřevěných podlah, bývají často první kontaktní osobou truhláři/stolaři. A u firmy Ostermann budou při hledání vhodných produktů na správné stopě.

Smýšlení v duchu vyhazování patří minulosti. Dnes už se žádný kus nábytku, žádné dveře ani žádná podlaha s drobným poškozením hned nevyměňují za nové. Pozornost se soustředí na udržitelnost a šetření přírodních zdrojů. Důležité jsou tady ovšem vhodné výrobky, které se vybírají podle druhu a velikosti poškození a v závislosti na materiálu a kvalitě povrchu. Vhodné řešení najdete u firmy Ostermann, která nabízí tvrdé vosky, měkké vosky, lakovací tyčinky, ale i speciální produkty v mnoha různých barvách.

Velice praktická je sada potřeb na opravu povrchů REDOCOL uložená v systaineru. Obsahuje nejdůležitější pomůcky pro opravu a renovaci dřevěných povrchů připravené rovnou k použití v praktickém kufříku, který se dá snadno vzít s sebou k zákazníkovi.

Všechny informace k tomuto tématu najdou truhláři/stolaři po zadání výrazu „#opravapovrchů“ do vyhledávacího řádku na webové stránce Ostermann www.ostermann.eu.

Vše v jednom kufříku: sada potřeb na opravu a renovaci povrchů REDOCOL

Praktický systainer obsahuje nejdůležitější pomůcky pro opravu a renovaci dřevěných povrchů. Do výběru obsahu se promítly dlouholeté praktické zkušenosti odborníků Ostermann: kromě 40 tyčinek měkkého vosku a 30 tyčinek tvrdého vosku v běžných barvách tu najdeme sadu pro míchání barev, lakovací tyčinky na hrany i nejdůležitější příslušenství pro jejich použití. Nezapomnělo se ale ani na lak ve spreji pro finální úpravu povrchů.

Anebo byste přece jen raději jednotlivé výrobky?
Kdo dává přednost spíše jednotlivým produktům, obdrží je ve firmě Ostermann samozřejmě i zvlášť. K dispozici jsou měkké vosky, tvrdé vosky a lakovací tyčinky téměř ve 140 jednotlivých vzájemně kombinovatelných barvách anebo jako barevně roztříděné sady. K dostání je tu ale i celá řada speciálních produktů jako např. tmelící a modelovací špachtle nebo přípravek k regeneraci nábytku.

Jak najít tu správnou barvu
Jestliže chcete najít ty správné barvy, bude nejlepší použít rychlé vyhledávání v e-shopu Ostermann. Tady jednoduše zadáte dekor nebo číslo poškozené dřevotřískové desky a hned dostanete doporučení na vhodné příslušenství, jako jsou tvrdé vosky, měkké vosky nebo lakovací tyčinky na hrany. Alternativou je pak náš vzorkovník se všemi dostupnými barvami.

Novinka: Strukturovací fixy
Novinkou v sortimentu jsou strukturovací fixy REDOCOL. Sada obsahuje 10 různých fix s lazurovacím řešením, které byly speciálně vyvinuty pro dokreslení jemného žilkování na dřevě. Rychleschnoucí lazuru je možné použít v interiéru na pravé dřevo, dekorované povrchy a kov.

Tipy a triky od odborníků Ostermann
Truhlářům/stolařům, kteří si nejsou jisti, jaký produkt na to které poškození použít a jak jednotlivé výrobky aplikovat, doporučujeme nahlédnout do produktového světa v e-shopu Ostermann. V sekci „Opravy povrchů“ najdou nejen odpovědi na nejčastější otázky týkající se tohoto tématu, ale i návod, jak postupovat krok za krokem, a to včetně názorných fotografií.

Kontakty:

ostermann-logo-rp-cz1

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina