materiály

Nový katalóg Blum: príručka a prameň inšpirácie

Blum_Katalog_2021
Široký sortiment kovaní značky Blum okrídli aj vaše kreatívne nápady. Foto: archív Blum
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

V novom katalógu výrobkov firmy Blum nájdu výrobcovia rýchly a informatívny prehľad o širokom sortimente kovaní firmy Blum. Vďaka informáciám na projektovanie a prepojeniu na Online-Services bežného podniku sa z neho stáva štandardné dielo pre stolársku dielňu.

V katalógu Blum 2020/21 stolári nájdu všetky výrobkové novinky ponúkajúce nové možnosti pri návrhu nábytku. Nová generácia výklopov AVENTOS HK top s kompaktným zdvíhacím mechanizmom a širokým spektrom výkonu, soklové riešenie SPACE STEP ako kombinácia schodíka a skrytého úložného priestoru, praktická aretácia policového výsuvu pre TANDEM a MOVENTO s jednoduchým spracovaním. Nové pomôcky na spracovanie efektívne podporujú spracovateľa pri každom pracovnom kroku: MINIPRESS top je vŕtací a zarážací stroj na zrýchlenie, spresnenie a zvýšenie pohodlia spracovania. Spracovanie korpusu a čela je s automatizovaným a ľahko nastaviteľným systémom dorazov EASYSTICK ešte jednoduchšie.

Rozšírte sortiment svojho nábytku o nové kovania

Blum_Katalog_2021

S novým katalógom by spoločnosť Blum chcela nielen poskytnúť všetkým spracovateľom komplexný prehľad o výrobkoch, ale takisto inšpirovať ich pri rozširovaní sortimentu. Spoločnosť Blum sa vždy zameriava na celý reťazec postupov stolára – od projektovania a konštruovania cez objednávanie, zhotovenie a montáž až po predaj a podporu zakúpenia. Stolári tu nájdu QR kódy pre každý výrobok, skrátené adresy URL a webové kódy na rýchle a ľahké prepojenie na ďalšie informácie, montážne návody a nastavenia a príslušné digitálne služby, ako je Konfigurátor výrobku. Na webovej stránke výrobcu kovaní www.blum.com nájdete priamo na domovskej stránke on-line verziu katalógu na listovanie a prevzatie.

blum

Kontakty:

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina