materiály

Mnoho tenkých ABS hran ve stejné barvě i dekoru jako 1 a 2 mm

Ostermann
Ve firmě Ostermann máme velké množství běžných ABS hran volitelně v tloušťce 0,4 mm, 1 a 2 mm. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Dnes výrobci nábytku po celé Evropě preferují u nábytkových hran materiál ABS. Ten kromě dobrých vlastností při zpracování boduje zejména svou rozmanitostí barev, dekorů a povrchů. Ostermann coby specialista na hrany dodává velké množství svých ABS hran ve třech různých tloušťkách.

Na shodném dekoru záleží! Proto má Ostermann, specialista na hrany, k dispozici celou řadu běžných ABS hran volitelně v tloušťce 0,4 mm, 1 a 2 mm. Díky tomu je možné v závislosti na konkrétním použití v rámci jednoho projektu aplikovat na různá místa vyráběného nábytku hrany s odlišnou tloušťkou v totožném dekoru: Tenké ABS hrany o tloušťce 0,4 mm nabízejí zpracovateli z hlediska kvality prvotřídní možnost vytvářet kombinace ve shodné barvě i dekoru. Jsou odolné a nejsou choulostivé. Své uplatnění nacházejí mimo jiné jako zakrytí na zadních stranách pracovních desek, korpusů, vkládacích polic, podpěr a bočnic. Pro výrazněji namáhané části nábytku pak máme k dispozici hrany v tloušťce 1 nebo 2 mm. Na čelní ploše i korpusu tak lze použít hrany různých tlouštěk ve shodné barvě i shodném dekoru.

A co nesmí chybět: Hrany k aktuálním kolekcím
Mezi velkým množstvím nábytkových hran, které má Ostermann k dispozici ve všech třech tloušťkách, se nacházejí samozřejmě i žhavé novinky z aktuálních kolekcí značek Egger, Pfleiderer, Kronospan či Swiss Krono. Všechny hrany dodáváme ve standardních šířkách 23, 33, 43 a 100 mm.

Nespočet úprav na přání
Ostermann na přání nařeže hranu širokou 100 mm na jakoukoli požadovanou šířku od 16 mm. Kromě toho Ostermann nabízí všechny ABS hrany opatřené též vrstvou tavného lepidla. Zvláštní službu máme pro hrany o tloušťce 2 mm. Na přání je dodáváme osasazené narážecím profilem pro jednoduché zpracování na oblých místech nebo pro použití na staveništi. V závislosti na šířce lze hrany opatřit jedním nebo dvěma narážecími profily. Pro zpracovatele, kteří pracují s moderní bezespárovou technologií, dodává Ostermann nábytkové hrany ve třech uvedených tloušťkách s funkční vrstvou pro příslušnou technologii zpracování.

Rychlé a snadné objednávání hran online
Prostřednictvím e-shopu Ostermann na stránce www.ostermann.eu mají truhláři/stolaři nepřetržitý přístup k největšímu sortimentu hran v Evropě. Ten zahrnuje více než 14.000 hran k povrchům od více než 70 dodavatelů desek. Stále držíme krok s dobou: vhodné hrany k aktuálním trendům nábytku!

Všechny informace o sortimentu hran Ostermann najdete po zadání „#TenkéABS“ na webové stránce www.ostermann.eu.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina