technológie

Remmers – kompetentné riešenia na všetkých úrovniach

Remmers – kompetentné riešenia na všetkých úrovniach
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Významný nemecký výrobca (nielen) náterových systémov na drevo v tom má jasno: 360° orientácie na zákazníka: Produkty, servis, poradenstvo. Remmers už dávno nie je len výrobcom, ale kompetentným partnerom, ktorý vybudoval širokú sieť technických poradcov, kompetenčných odborných stredísk, vlastnú sieť vzdelávania a využíva aj služby nezávislých analytických inštitútov. A práve myšlienku orientácie na zákazníka Remmers uplatňuje vo všetkých témach, produktoch a novinkách zo sveta profesionálnych náterových systémov na drevené okná, dvere a fasády, ktoré predstaví od 18. do 21. 3. 2020 na výstave svetového formátu Fensterbau Frontale v Norimbergu.

Čo sme si pre vás pripravili?
•    Inovatívny kooperačný projekt na lepenie povrchovo upravených materiálov, certifikovaný na funkčnosť a kompatibilitu všetkých komponentov s úspešným zaradením do triedy bezpečnosti RC3 pri drevohliníkových oknách.
•    Induline GLF-925 – nový tesniaci tmel pre ešte väčšiu bezpečnosť pred škodami napáchanými vlhkosťou určený na utesnenie detailu zasklenia v krídlovom profile. Spoľahlivo chráni pred vznikom kondenzátu a zamedzuje tepelným stratám. Induline GLF-925 si zachováva dlhodobo svoju elasticitu a tesnosť, napriek tomu je v prípade potreby ľahko odstrániteľný.
•    3v1 produkty „z jedného hrnca“ – Induline DW-631 je vodouriediteľný systém povrchovej úpravy na rozmerovo stabilné prvky, ktorý spája izolačný základ, medzivrstvu a vrchný náter, čím výrazne šetrí čas aplikácie. Induline DW-660 je novinka pripravená na strojové spracovanie vo vacumate. Produkt je vybavený biocídnou ochranou a určený na sériovú produkciu rozmerovo nestabilných prvkov z ihličnatého dreva.
•    Sivá je stále v trende – a preto Remmers predstavuje tenkovrstvovú lazúru do exteriéru Induline LW-717 Grey Protect podporujúcu prirodzené starnutie dreva.
•    Hlboko matné povrchy a prirodzený vzhľad dreva – vaše drevené okná a dvere volajú po nezameniteľnom nadčasovom vzhľade v sivých odtieňoch. Jasnou voľbou je odolný vrchný lak s minimálnym sklonom k vylešteniu Induline Natureffektlack NW-740/05. Spoločne s dvoma ďalšími inovatívnymi riešeniami na drevohliníkové okná – ekologickým LW-722 [eco] a hlboko matným LW-721/05 sú ideálnou voľbou tak na ihličnaté ako aj listnaté dreviny, ako spoľahlivý ochrancovia prirodzeného a sviežeho vzhľadu vašich okien.

A pretože je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, zastavte sa v našom stánku a nenechajte si ujsť ani živé predvádzanie materiálu priamo na mieste. Nájdete nás v hale 5 v stánku 251.

Kontakt:

Remmers s.r.o.
tel.:+421 919 439 555
e-mail: svocak@remmers.sk
FB: facebook.com/remmersSVK
www.remmers.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina